- Har en god sjanse til å vinne

Deila forbereder seg til sesongåpningen onsdag.

SESONGÅPNING ONSDAG: - Om vi fortsetter å spille godt og utvikle oss, har vi en god sjanse til å vinne, sier Ronny Deila om Celtic og serien. Foto: EPA / LESZEK SZYMANSKI / NTB Scanpix
SESONGÅPNING ONSDAG: - Om vi fortsetter å spille godt og utvikle oss, har vi en god sjanse til å vinne, sier Ronny Deila om Celtic og serien. Foto: EPA / LESZEK SZYMANSKI / NTB ScanpixVis mer

Ronny Deila gleder seg til å lede sitt Celtic-lag i seriekamp for første gang. Tittelforsvareren spiller sin første seriekamp onsdag.

- Det kommer til å bli veldig spennende å komme inn i en rytme og jobbe hver dag for å forbedre oss. Laget som forbedrer seg mest under sesongen vil bli mester, og vi har en sterk stall, den beste i Skottland, sier Deila til klubbens nettsted.

- Om vi fortsetter å spille godt og utvikle oss, har vi en god sjanse til å vinne.

Etter at Deila og hans Celtic-lag fikk røff behandling av Legia Warszawa og tapte 1-6 over to kamper i mesterligakvalifiseringen, tok laget seg likevel videre da den polske klubben ble straffet knallhardt av UEFA for en administrativ feil.

Onsdag får Deila og hans menn sjansen til å rette opp inntrykket i den vanskelige bortekampen mot St. Johnstone. Perth-laget er regjerende cupmester og har allerede tre poeng etter borteseieren mot Ross County i helgen.

Lørdag følger den første hjemmekampen mot Dundee United. Da skal Celtics 45. seriegull, og det tredje på rad, markeres ved at mesterskapsflagget heises på Celtic Park.

Deila vet at det kreves flere titler under hans ledelse.

- I tillegg til serien har vi cupturneringene. Jeg vet hvor godt det føles å være i cupfinale og vinne pokalen, så vi har mye å kjempe for denne sesongen, sa Deila.

Deila vant både cup- og seriegull med Strømsgodset som trener, men han har også vunnet cupen som Odd-spiller.

(NTB)