Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Har en veldig bra følelse

Men Stabæk klarte bare uavgjort mot Hønefoss.

(Dagbladet.no): Stabæk - Hønefoss 1-1.

Dagens kamp på Nadderud kunstgress ble en kamp for prøving og feiling. Blant annet fikk Stabæks brasilianske prøvespiller Felipe Alves prøve seg fra start.

- Han spilte bra helt frem til han ble trøtt og sliten. Da gjorde han en del feil. Men han fikk med seg en bra gjennomkjøring, sier sportsdirektør Lars Bohinen til Budstikka.

Alanzinho satte opp Nannskog

Nykommeren fikk oppleve en kamp med både opp- og nedturer for bæringene; Først da Daniel Nannskog sendte Stabæk i ledelsen etter 28 minutters spill.

Alanzinho sto for den målgivende pasningen fra venstre, og viste med det hvor viktig - om enn ikke uerstattelig - han er.

I denne perioden var hjemmelaget så dominant som det er å forvente mot et førstedivisjonslag, men uten at det ga seg utslag i annet enn mange store sjanser.

De ble det færre av etter hvilen, og samtidig kom gjestene mer med i kampen.

LILLEMANN OG STOREMANN: Alanzinho (t.v.) serverte Daniel Nannskog, som sendte Stabæk i ledelsen. Men Hønefoss slo tilbake og utlignet. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
LILLEMANN OG STOREMANN: Alanzinho (t.v.) serverte Daniel Nannskog, som sendte Stabæk i ledelsen. Men Hønefoss slo tilbake og utlignet. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

- Har en veldig bra følelse

Og et knapt kvarter før slutt så Stian Rasch sitt snitt til å utligne til 1-1, men likevel:

- Jeg har en veldig bra følelse før sesongstart og føler vi er på rett vei. Når vi presterer på topp, er vi kanskje Norges beste lag, sier Veigar Páll Gunnarsson til lokalavisa.

De skadde midtbanespillerne Somen Tchoyi og Henning Hauger var ute av spill for Stabæk.

Tchoyi er ventet å bli spilleklar til seriestart etter mandagens meniskoperasjon, mens Hauger var gjennom en MR-undersøkelse i dag. Om seriestarten er i fare, blir klart i morgen.

image: - Har en veldig bra følelse
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media