Manchester United

- Har endret mening om Ronaldo

Det fortsetter å storme i Manchester United, og nå skal trener Erik ten Hag (52) ha åpnet for å la Cristiano Ronaldo (37) forlate klubben. I tillegg kommer det rapporter om garderobebråk før forrige helgs kamp.

UENIGE?: Nyhetsmediet The Athletic hevder at Cristiano Ronaldo og Erik ten Hag ikke er enige på alle punkter hva angår Uniteds spill. Foto: Scanpix.
UENIGE?: Nyhetsmediet The Athletic hevder at Cristiano Ronaldo og Erik ten Hag ikke er enige på alle punkter hva angår Uniteds spill. Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kaoset i Manchester United fortsetter. Etter 0-4-tapet mot Brentford er det flere supportere som ønsker endring, og stemningen skal være alt annet enn harmonisk.

Ifølge lokalavisa Manchester Evening News skal spillerne ha havnet i en høylytt krangel i garderoben i oppkjøringa til Brentford-kampen. De henviser til «kilder nær flere av spillerne».

Lokalavisa har flere ganger omtalt at det er flere klikker i United-troppen, og at disse kommer til overflata for fullt når resultatene er dårlige.

Blant de som skal ha uttrykt sterk misnøye med tingenes tilstand er stjernespiller Cristiano Ronaldo.

37-åringen har vært koblet bort fra klubben store deler av sommeren, og nylig ble det hevdet at United har åpnet for å la portugiseren forlate klubben.

- Spiser lunsj alene

Ifølge nyhetsgiganten The Athletic skal Erik ten Hag også ha endret mening rundt Uniteds nummer sju.

I artikkelen heter det at ten Hag nå er åpen for å la Ronaldo forlate klubben, dersom det betyr at de kan hente inn en erstatter i angrepsleddet.

Tidligere i sommer ble det hevdet at Ten Hag var åpen for å beholde Ronaldo i United-troppen. Nå skal han ha åpnet døren for en exit for den portugisiske megastjernen.

United har den siste tiden blitt koblet med både Marko Arnautovic i Bologna, Raúl de Tomás i Espanyol og Jamie Vardy i Leicester, som mulige erstattere for Ronaldo.

HENDENE UT: Det skal blant annet være Cristiano Ronaldos klaging og gestikulering som klubben nå begynner å bli lei av, hevder The Athletic. Foto: Scanpix
HENDENE UT: Det skal blant annet være Cristiano Ronaldos klaging og gestikulering som klubben nå begynner å bli lei av, hevder The Athletic. Foto: Scanpix Vis mer

Portugiseren skal den siste tiden ha blitt mer og mer isolert fra gruppa, og skal blant annet begynt å spise lunsj alene på treningsanlegget til United.

I tillegg skal han være tydelig gestikulerende og høylytt i sine argumenter mot det høye presset som Manchester United har forsøkt å implementere på banen under Erik ten Hag.

Det skal heller ikke ha vært spesielt godt mottatt at Ronaldo nektet å takke United-supporterne på tribunen for oppmøte etter 0-4-fadesen mot Brentford.

Løpeøkt

Hva angår Uniteds nederlandske trener, som ankom klubben fra Ajax i sommer, så skal han ha vist en større iver til å få ting til å stemme på Old Trafford.

Blant annet skal han ha kansellert fridagen United-spillerne hadde på søndag, og kalte samtlige inn til en ren løpeøkt. Brentford skal nemlig ha løpt 109,4 kilometer til sammen foregående kamp, mot Uniteds 95,6 kilometer.

Dermed ble spillerne satt til å løpe opp differansen på 13,8 kilometer søndag.

Ten Hag skal også ha gjort det klart for spillerne at deres prestasjoner ikke var gode nok i pausen mot Brentford, så vel som etter kampen.

Manchester United ligger sist i Premier League etter de første to serierundene. United tapte 1-2 hjemme for Brighton i seriepremieren, og den ovennevnte 0-4-fadesen mot Brentford sist helg.

Neste mandag kommer selveste Liverpool til Old Trafford.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer