Har ennå ikke sett datteren Nellie

Frida Wallberg ser frem til møtet om noen dager.

 PÅ BEDRINGENS VEI:  Den svenske bokseren Frida Wallberg skal være på bedringens vei, og ser frem til å endelig få møte datteren Nellie. Foto: Power-boxing Sweden
PÅ BEDRINGENS VEI: Den svenske bokseren Frida Wallberg skal være på bedringens vei, og ser frem til å endelig få møte datteren Nellie. Foto: Power-boxing SwedenVis mer

Den svenske bokseren Frida Wallberg er flyttet fra Karolinska universitetssykehuset i Solna. Nå er hun overført til sykehuset i Linköping.

Den svenske jenta, som ble slått ned og pådro seg hjerneblødning under en tittelkamp mot australske Diana Prazak 14. juni, blir stadig bedre. Nå ser hun fram til å treffe datteren Nellie som hun ikke har sett siden den skjebnesvangre kampen.

- Stockholm er en fantastisk by, men jeg må likevel si det er skjønt å komme til Linköping som er veldig nær familiehjemmet mitt i Åtvidaberg. Nå ser jeg fram til å treffe Nellie. Vi møtes om noen dager, skriver Wallberg på sin facebookside.

Trolig ferdig Den svenske bokseren hadde et uttalt mål om å møte Cecilia Brækhus i tittelkamp.

Hun ville gjerne kjempe om de tre mesterbeltene Brækhus har, men etter den stygge nedslagningen med hjerneblødning som resultat, er det tvilsomt om Frida Wallberg kommer til å gå i ringen igjen.

Cecilia Brækhus bokser sin neste kamp i Frederikshavn 7. september. Foreløpig er det ikke klart hvem hun skal møte, men hun kommer til å sette alle VM-titlene sine på spill.

(NTB)