Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Har fått beskjed om å slanke seg, ellers er det ut!

United-sjef med ultimatum til brasiliansk stjernespiller.

LITT FEIT. Brasilianske Anderson har fått beskjed om å slanke seg av Manchester United-sjef Louis van Gaal i følge engelske medier. Foto: AFP.
LITT FEIT. Brasilianske Anderson har fått beskjed om å slanke seg av Manchester United-sjef Louis van Gaal i følge engelske medier. Foto: AFP. Vis mer

(Dagbladet): - Lev sunnere og slank deg!

Brasilianske Anderson har fått et siste ultimatum av sjefen, Louis Van Gaal i Manchester United, i følge Manchester Evening News.

Det ble tidlig klart at Van Gaal ikke var tilfreds med formen til Anderson. I august ble Anderson hjemme, da laget dro til USA med sin nye sjef.

Anderson har langt fra vært noen suksess etter at han kom til klubben og har ikke spilt en kamp for A-laget siden 30. august.

Van Gaal har klaget over formen til midtbanespilleren ved flere anledninger.

- Han er på vei tilbake. Han har stort sett vært skadet i min tid med laget, så jeg har vanskelig for å bedømme ham. Men han trener nå, og han trener på et bra nivå. Problemet hans er at han ikke alltid er så «fit» som han burde være, har Van Gaal uttalt.

Van Gaal har uttalt at det er det minste man kan forlange.

- Jeg kan ikke sette ham opp på laget, uten at han har vist det over flere uker, sier Van Gaal om den brasilianske midtbanespilleren.

Anderson har måttet tåle mye tyn fra lagkameratene for sine spisevaner, i følge Daily Mail.

Hard konkurranse Anderson ligger dårlig an med hensyn til ny kontrakt. Det er hard konkurranse om plassene på midtbanen til Manchester United.

Spillere som Michael Carrick, Ander Herrera, Marouane Fellaini, Daley Blind og Darren Fletcher stiller nå foran Anderson i kampen om plassene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling