I NY OG FORMINSKET UTGAVE: Simona Halep har fått mer oppmerksomhet for sitt store frontparti enn for prestasjonene på tennisbanen så langt i karrieren. Forrige uke viste hun seg fram foran et stort publikum i French Open - med atskillig mindre pupper enn før. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol
I NY OG FORMINSKET UTGAVE: Simona Halep har fått mer oppmerksomhet for sitt store frontparti enn for prestasjonene på tennisbanen så langt i karrieren. Forrige uke viste hun seg fram foran et stort publikum i French Open - med atskillig mindre pupper enn før. Foto: REUTERS/Pascal RossignolVis mer

Har fått et kjempeløft med mindre pupper

Simona Halep (19) er bokstavelig talt en lettet kvinne.

||| (Dagbladet): Tennistalentet Simona Halep (18) var så misfornøyd med frontpartiet sitt at hun i fjor sommer la seg på operasjonsbordet for å gjøre brystene mindre.

Den rumenske jenta gikk fra BH-størrelse 75 DD til mer moderate 75 C, og enten det er brystreduksjonen eller andre ting som har gjort susen, har Halep klatret 150 plasser på den offisielle WTA-rankingen i løpet av det siste året.

Forrige uke fikk tennispublikummet i French Open se den nye og lettere versjonen av Halep.

18-åringen tok seg greit videre fra kvalifiseringen mot Bethanie Mattek-Sands. Men i første runde mot sjueren på verdensrankingen, Samantha Stosur, fikk hun det som ventet for tøft.

Til daglig holder Halep til på den nest beste touren for profesjonelle tennisspillere, ITF Women'S Circuit, og French Open var hennes første Grand Slam-turnering i karrieren.

Til tross for den tidlige exiten har hun fått et karrieremessig løft denne sesongen, etter å tidligere ha blitt hemmet av puppene.

- Det er vekten på dem som plager meg. Det går ut over min evne til å reagere kjapt, og brystene gjør meg utilpass når jeg spiller. Jeg liker dem ikke til vanlig heller. Uansett om jeg drev idrett eller ei ville operert, har hun forklart, ifølge Daily Mail.

Samme avis hevder det ble iverksatt en underskriftskampanje blant fansen for å få henne til å skrinlegge planene om brystreduksjon, uten at det fikk Halep på andre tanker.

BLE HEMMET: Halep mente de store puppene gikk utover hurtigheten hennes. Foto: Getty Images
BLE HEMMET: Halep mente de store puppene gikk utover hurtigheten hennes. Foto: Getty Images Vis mer