- Har fått tilbud på aksjene

Øystein Stray Spetalen og de andre investorene har allerede fått flere henvendelser fra andre investorer på deler av sine Vålerenga-aksjer etter at de i går meddelte at de ville trekke seg ut.

- Det er i første rekke den nye hallen folk er interessert i. Der har jeg allerede hatt konkrete forespørsler fra fem ulike grupperinger, sier VIF-investor Øystein Stray Spetalen.

- Enn aksjene i selve klubben?

- Det har vært noen løse forespørsler, men ingenting konkret.

Hard jobb

Leder i Vålerenga ASA, Jon H. Nordbrekken, har også hatt forespørsler om aksjer i hallen.

- Vi vet jo at det er stor interesse for hallen i markedet. Men jeg har ikke vurdert om jeg skal selge mine aksjer, sier Nordbrekken til Dagbladet.

Etter å ha hatt samtaler med investorene i går, innrømmer han at det blir vanskelig å finne en løsning på krisen i klubben.

- Har du vurdert å trekke deg som formann i aksjeselskapet?

- Nja, med det som har kommet fram nå, blir det ikke noen enkel jobb å finne nye investorer. Vi fløy jo byen rundt for å greie det i 1996.

Tar betenkning

Øystein Stray Spetalen har ennå ikke endelig bestemt seg om han er ferdig med klubben.

- Men jeg er lei av bråk. Jeg akter ikke å gå i noen ny dialog og forhandle med klubblederne som sitter der nå. Det er uaktuelt. Nå må medlemmene få bestemme på neste årsmøte, og si sin mening om hvem som skal bestemme i Vålerenga.

- Stiller du som styrekandidat dersom du blir forespurt på nytt?

- Det må jeg i så fall ta betenkningstid på, sier Spetalen.