Bråket rundt Manchester United:

- Har fått ultimatum

Fansen truer med å slå til også på den neste hjemmekampen til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Eier og styreleder Joel Glazer får frist fram til fredag med å komme på banen.

OLD TRAFFORD-KOK: Ole Gunnar Solskjær forlater hotell The Lowry etter den avlyste kampen mot Liverpool søndag. Foto: NTB
OLD TRAFFORD-KOK: Ole Gunnar Solskjær forlater hotell The Lowry etter den avlyste kampen mot Liverpool søndag. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Storbråket på Old Trafford søndag blir neppe det siste. Avisa The Times skriver at supporterne planlegger aksjoner også i forbindelse med hjemmekampen mot Leicester 12. mai.

The Daily Telegraph rapporterer at fansen har gitt Glazer-familien frist fram til fredag med å respondere på aksjonene og komme dem i møte.

- Dette vil fortsette. Jeg er ganske sikker på at det blir flere demonstrasjoner, sier Lars Morten Olsen, redaktør i United-Supporteren, til Dagbladet.

Toneangivende aviser og eksperter støtter supporterne, selv om enkelte mener at noen gikk altfor langt søndag. Stille markeringer er greit. Men hærverk inne på Old Trafford før Liverpool-kampen er uakseptabelt, lyder omkvedet.

Bakgrunnen for misnøyen er at Glazer-familien har tatt ut store verdier - og påført klubben gjeld - siden de kom inn i 2005. Gjelda skal i dag være på mellom fem og seks milliarder kroner.

At eierfamilien prøvde å få Manchester United inn i Super League var dråpen som fikk begeret til å renne over. Turneringen ville brutt med alle fotballtradisjoner og vært uttrykk for et pengegriskt begjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer