Har fortsatt Brann-ambisjoner

MOSS (Dagbadet): Den utlånte Sogndal-helten Mons Ivar Mjelde (32) har ett ønske før han legger opp etter årets sesong: Å skyte Brann til et nytt eventyr i Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det kunne artig å avslutte med å skyte Brann til cupfinalen, eller aller helst til Champions League, sier Mons Ivar Mjelde til Dagbladet.

Kampen mot Moss i går var Mjeldes andre på utlån til Sogndal og han angrer ikke et sekund på at han skiftet beite.

- Det er bedre å avslutte karrieren på banen enn på benken. Veien til spill i Brann ble etter hvert også veldig lang, sier Mjelde.

Han er innleid for å hjelpe Sogndal på best mulig måte før spydspiss Håvard Flo er klar for klubben 1. juli.

- Etter årets sesong er det definitivt slutt. Dessuten har jeg tre barn og de krever mye tid, sier Mjelde.

I går var han banens beste aktør på Melløs. Med sin oppofrende spillestil og konstante jobbing var han sentral både offensivt og defensivt. Han fikk også kreditert en scoring av stadionspeakeren, men skuddet til Dag Christian Sørum var inne før Mjelde var borti ballen.

- Dette var deilig og det beste er at vi vinner fullt fortjent. Det var gøy, og denne kampen viser at det er mye guts i laget, sier Mjelde.

U21-landslagets sjef Per Mathias Høgmo var på Melløs for å finsikte landslagskandidater til kampene mot Ukraina (1. juni i Kiev) og Hviterussland (5. juni i Drammen). I dag offentliggjør Høgmo tre nye landslagsspillere - og Sogndals to spennende unggutter Sindre Erstad og Rune Bolseth bør ligge godt an til å bli tatt ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer