Har fortsatt Brann-ambisjoner

MOSS (Dagbadet): Den utlånte Sogndal-helten Mons Ivar Mjelde (32) har ett ønske før han legger opp etter årets sesong: Å skyte Brann til et nytt eventyr i Champions League.

- Det kunne artig å avslutte med å skyte Brann til cupfinalen, eller aller helst til Champions League, sier Mons Ivar Mjelde til Dagbladet.

Kampen mot Moss i går var Mjeldes andre på utlån til Sogndal og han angrer ikke et sekund på at han skiftet beite.

- Det er bedre å avslutte karrieren på banen enn på benken. Veien til spill i Brann ble etter hvert også veldig lang, sier Mjelde.

Han er innleid for å hjelpe Sogndal på best mulig måte før spydspiss Håvard Flo er klar for klubben 1. juli.

- Etter årets sesong er det definitivt slutt. Dessuten har jeg tre barn og de krever mye tid, sier Mjelde.

I går var han banens beste aktør på Melløs. Med sin oppofrende spillestil og konstante jobbing var han sentral både offensivt og defensivt. Han fikk også kreditert en scoring av stadionspeakeren, men skuddet til Dag Christian Sørum var inne før Mjelde var borti ballen.

- Dette var deilig og det beste er at vi vinner fullt fortjent. Det var gøy, og denne kampen viser at det er mye guts i laget, sier Mjelde.

U21-landslagets sjef Per Mathias Høgmo var på Melløs for å finsikte landslagskandidater til kampene mot Ukraina (1. juni i Kiev) og Hviterussland (5. juni i Drammen). I dag offentliggjør Høgmo tre nye landslagsspillere - og Sogndals to spennende unggutter Sindre Erstad og Rune Bolseth bør ligge godt an til å bli tatt ut.

<B>NY SOGNDAL-HELT: </B>Mons Ivar Mjelde er Sogndal-supporternes nye helt. Mens klubben venter på at Håvard Flo skal bil spilleklar er Mjelde innleid og i går viste han hvorfor.