Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Har forvaltet sin tid i Wolfsburg fornærmende dårlig

Nicklas Bendtner slaktes fullstendig av dansk kommentator.

UTE I KULDA: Nicklas Bendtner er helt ute i kulda i Wolfsburg etter det den danske aviskommentatoren Allan Olsen karakteriserer som åndssvak oppførsel.Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
UTE I KULDA: Nicklas Bendtner er helt ute i kulda i Wolfsburg etter det den danske aviskommentatoren Allan Olsen karakteriserer som åndssvak oppførsel.Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Nickals Bendtner nok en gang klarte å forsove seg til Wolfsburg-trening tirsdag, fikk klubben og sportsdirektør Klaus Allofs nok. 

Nå skal Bendtner trene alene på tredemolla ut sesongen, meldes det fra den tyske klubben. Han får ikke være med lagkameratene på feltet, ikke spille kamper, men klubben nekter å fristille ham slik Bendtner åpenbart gjør alt han kan for å få til.

Bendtners oppførsel blir ikke tatt godt i mot i hjemlandet Danmark.

- Dansken er med andre ord fullstendig ferdig og persona non grata i Wolfsburg. At han har forvaltet sin tid i den tyske klubben fornærmende elendig hersker det ingen tvil om, og tyskerne kan rolig si som så mange andre: Du er en flopp, Bendtber!, skriver den danske avisa Ekstrabladets sportsjef, Allan Olsen. 

En rekke skandaler
Ifølge avisa tjener Bendtner i overkant av 20 millioner danske kroner i året i den tyske storklubben. Bendtner, som har vært helt klar på at han vil vekk fra benketilværelsen der, har ved mange anledninger vist at han ikke er spesielt interessert i å bite tenna sammen heller. 

Bendtner har ved flere anledninger forsovet seg til trening, meldt forfall til klubbens arrangementer for fansen ved å skylde på hodepine for så å gå ut sammen med venner, og har ved flere anledninger blitt satt på egne treningsprogram fordi han har vært i for dårlig form.

Alt dette har bidratt til Bendtners misnøye med klubben, og i et forsøk på å tvinge fram en fristillelse poserte Bendtner i februar med en Mercedes.

Åndssvakt
I klubben som ikke en gang slipper til andre biler enn hovedsdponsoren Volkswagens biler på treningsfeltet var det langt over tålegrensen.

- Så hvorfor river de ikke bare kontrakten i stykker og fristiller Bendtner? Svaret er ganske enkelt. Det ville sende et signal om at man bare kan oppføre seg så åndssvakt som man vil, for så i neste øyeblikk stå fri til å forhandle med en annen klubb, skriver Olsen i Ekstrabladet.

Hele Norges coronakart