- Har full førlighet i armer og bein

Kristoffer Barmen sendt til sykehus etter å ha landet på nakken.

HAUGESUND STADION: (Dagbladet): Brann kan puste lettet ut etter å ha sikret kvalifiseringsplassen i Tippeligaen.

Men etter kampen var de fleste opptatt av hvordan det går med Kristoffer Barmen.

Brann-spilleren landet på nakken etter en duell med Christian Gytkjær, og måtte fraktes ut med ambulanse underveis i kampen. Det medisinske personellet tok ingen sjanser, og påførte Barmen nakkekrage.

FK Haugesunds lege forteller til Dagbladet at 21-åringen har førlighet i armer og bein etter smellen.

FØRLIGHET: FK Haugesunds lege, Tor Kristian Gaarde, forteller til Dagbladet at Kristoffer Barmen hadde førlighet i armer og bein etter duellen. Foto: Arvid Steen / Dagbladet
FØRLIGHET: FK Haugesunds lege, Tor Kristian Gaarde, forteller til Dagbladet at Kristoffer Barmen hadde førlighet i armer og bein etter duellen. Foto: Arvid Steen / Dagbladet Vis mer

- Det virker foreløpig som at det så mer alvorlig ut enn det det var. Vi tok ingen sjanser. Han hadde full førlighet i armer og bein, og det er et tegn på at det ikke er noe brudd. Da kan det være mer sannsynlig med strekkskade, sier Tor Kristian Gaarde, lege for Haugesund FK til Dagbladet.

Til TV2 sier sporstlig leder Roald Bruun-Hansen at Barmen er sendt til undersøkelser på sykehuset. Det bekrefter også Gaarde.

- Han skal på Haugesund sykehus i kveld, og få CT-scanning der. Det så skummelt ut fra sidelinja, men idet jeg hørte Barmen snakke, og fortelle at han hadde full førlighet i armer og bein, ble jeg lettet, sier FKH-legen.

Brann møter enten Bærum eller Mjøndalen til kamp om den siste Tippeligaplassen for 2015-sesongen.