Har funnet liket av Sala

Liket fra ulykkesflyet hvor fotballspilleren Emiliano Sala var passasjer, er identifisert som Sala, melder BBC.

FUNNET: Den argentinske fotballspilleren Emiliano Sala er funnet død etter et flystyrt. Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP
FUNNET: Den argentinske fotballspilleren Emiliano Sala er funnet død etter et flystyrt. Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sala var på vei fra franske Nantes til Cardiff da småflyet han satt i forsvant fra radaren utenfor kanaløya Guernsey mandag 20. januar. I dagene og ukene som fulgte ble det gjennomført en omfattende leteaksjon.

Sala (28) var om bord i flyet sammen med piloten David Ibbotson, da det styrtet, melder BBC.

Søndag ble vraket av flyet, en enmotors Piper Malibu, funnet på 67 meters dyp på bunnen av Den engelske kanal. Ifølge Sky News var det et søkefartøy som lokaliserte flyet.

Familien orientert

- Liket som ble brakt til Portland Port torsdag 7. februar 2019, er formelt blitt identifisert av rettsmedisineren i Dorset som liket av den profesjonelle fotballspilleren Emiliano Sala. Familiene til Sala og piloten David Ibbotson er blitt oppdatert om nyhetene og vil fortsette å få støtte fra spesialtrente familiepolitibetjenter, opplyser politiet i Dorset i en uttalelse, ifølge BBC.

Onsdag ble liket av Sala hentet opp. Ytterligere forsøk på å heve flyet fra havbunnen måtte avsluttes på grunn av dårlig vær.

Argentinske Sala skulle ha vært Cardiff-spiller etter å ha meldt overgang fra franske Nantes. Overgangssummen var på 17 millioner euro, som tilsvarer 166 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer