Har funnet Norges nye landslagssjef. Kan bli presentert i dag

Onsdag får vi etter all sannsynlighet navnet på fotballandslagets neste trener. Sjansen er der for at han ikke skal sitte lenger enn til sommeren 2018.

SENTRAL I JAKTEN: Toppfotballsjef Nils Johan Semb. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
SENTRAL I JAKTEN: Toppfotballsjef Nils Johan Semb. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LA MANGA (Dagbladet): I forrige uke var det fire mann igjen i feltet da jakten på Norges neste landslagstrener herrer A gikk inn på oppløpssida. En av dem var en svenske, mest sannsynlig Erik Hamrén. Og etter det jeg erfarer er avgjørelsen nå tatt.

Det eneste som gjenstår før vi vet navnet er godkjennelsen i fotballstyret, og innkallelsen til pressekonferansen der katta slippes ut av sekken.

PER-MATHIAS HØGMO fikk sparken 16. november. Det er lenge siden. Tida som er gått siden det har en gruppe på fire bestående av toppfotballsjef Nils Johan Semb, fotballpresident Terje Svendsen, NFFs visepresident Bjarne Berntsen og konstituert generalsekretær Kai-Erik Arstad vært på jobben. Det første som skjedde, og som alle vet, var at alle eggene ble plassert i kurven til Ståle Solbakken.

Da Bob Bradley fikk sparken i Swansea 27. desember, ble en liten bakdør åpnet for han.

HADDE BRADLEY VÆRT i spill da Ståle Solbakken sa nei 11. januar ville mest sannsynlig ikke Henning Berg og Ole Gunnar Solskjær fått tilbud om samtaler rundt jobben. Men det fikk de. Og begge sa takk, men nei takk. For Berg kunne ikke timingen, bare et halvt år inn i kontrakten med ungarske Videoton, vært verre. Hva Solskjær angår kom forespørselen minst seks uker for sent. Og uten kandidater man gjerne ville ha på lang sikt begynte NFFs firerbande å tenke en alternativ og kortsiktig løsning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer