I FORM: Parma-spissen Antonio Cassano har tatt grep for å få en plass i den italienske VM-troppen. Nå spiser han bare foccacia èn gang i uka, sier spissen, som har gått ned ti kilo. Foto: EPA/MATTEO BAZZI
I FORM: Parma-spissen Antonio Cassano har tatt grep for å få en plass i den italienske VM-troppen. Nå spiser han bare foccacia èn gang i uka, sier spissen, som har gått ned ti kilo. Foto: EPA/MATTEO BAZZIVis mer

- Har gått ned ti kilo, går på diett og spiser foccacia bare en gang i uka

Nå håper Parma-spissen på en plass i italias VM-tropp.

Formsterke Antonio Cassano har sluttet å fråtse i seg focaccia, gått ned 10 kilo og drømmer om at Italias landslagssjef Cesare Prandelli tar ham med til Brasil-VM.

31-åringen har ikke spilt for det italienske fotballandslaget siden EM-sluttspillet i 2012. Den gang var han spisspartner med Mario Balotelli.

Med elleve seriemål for Parma og en slankere kropp, håper Cassano på en VM-billett i siste liten.

- Jeg kan ikke gjøre det bedre enn dette. Jeg aner ikke om det fortsatt er en sjanse, men jeg gjør alt jeg kan for å gi Prandelli noe å tenke over. Nå er jeg slank, tidligere var jeg en Cicciobello (navnet på en italiensk dukke). Jeg har gått ned 10 kilo, gått på en diett og jeg spiser kun focaccia én gang i uken, sa Cassano etter at han ble tomålsscorer i 4-2-seieren over Milan søndag.

- Jeg har aldri spilt VM-fotball før. Får jeg muligheten, vil det gjøre meg til verdens lykkeligste mann, la han til.

Cassano fikk ikke være med til VM i 2006 på grunn av svak form som Real Madrid-angriper. I Spania hadde han et rykte for å legge på seg noen ekstra kilo for mye. Han mistet også 2010-VM etter å ha havnet i konflikt med trener Marcello Lippi.

(NTB)