Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Har gitt opp Tottenham

Espen Baardsen er utålmodig og vil bort fra Tottenham. - Jeg får ikke spille førstelagsfotball her, så her er ingen vits i å bli, sier Baardsen.

Tottenham-keeperen venter på at en klubb skal hente ham fra London. Sist sesong spilte han ikke en eneste ligakamp. Nå har han gitt opp Tottenham.

- Tottenham priser meg for høyt, og det forstår jeg ikke. Forretningsmessig mener jeg det er gunstig å selge meg nå, før jeg går enda mer ned i pris. Jeg får jo ikke spille annet enn reservelagsfotball, sier Baardsen til NTB.

Baardsen har fire år igjen av Tottenham-kontrakten, men er ikke villig til å være i klubben en dag til.

- Jeg vil ikke være her. Jeg prøver å holde hodet oppe, jobbe hardt og være klar dersom George Graham gir meg tillit, men det er ikke lett, sier Baardsen, som likevel ikke vil gi manageren skylda for at han ikke har fått spille.

Watford-manager Graham Taylor skal være interessert i å leie Baardsen. Gillingham har også vist interesse for 22-åringen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media