- Har gjort min del av pallesnekringen

Gashi landet i Brugge i dag.

KNOCKE-HEIST (Dagbladet.no): Rundt klokka 12.25 ankom Vålerengas fengselsfugl Ardian Gashi hotellet i Knocke-Heist. Blid og fornøyd forklarte han hvordan han unngikk alle pressefolkene som ventet på ham utenfor utgangen i Hof fengsel.

- Jeg var oppe tidlig i dag for å prøve å snike meg unna folk som dere, gliser midtbanespilleren.

- Men formen er fin, jeg har trent for meg sjøl med en ball og i en gymsal, fortsetter han.

Gashi ble hentet av samboeren i otta, før han ble fraktet med helikopter til Gerdermoen. Der ventet det et privat jetfly som tok ham til Belgia.

Vil vinne

Gashi vil ikke gå i detalj når det gjelder fengselsoppholdet før etter kampen, men velger likevel å kommentere overfor Dagbladet.no hvorfor han slapp ut før tida:

- Jeg har oppført meg bra, noe jeg ikke vanligvis ikke gjør på banen, ler han.

- Men jeg har gjort min del av pallesnekringen!

POPULÆR MANN: Vålerenga fløy ham til Belgia i privatfly, og der ventet de han forsøkte å unngå i morges. Foto: Scanpix/ Tor Richardsen
POPULÆR MANN: Vålerenga fløy ham til Belgia i privatfly, og der ventet de han forsøkte å unngå i morges. Foto: Scanpix/ Tor Richardsen Vis mer

- Han turte vel ikke annet, sier en like leende Rekdal. VIF-sjefen er selvfølgelig glad for at Gashi likevel rakk kampen, og avslører også at han har skumle planer om å overraske Brugge ved å bruke fengselsfuglen.

- Det er femti prosent sjanse for at han skal spille. Han var god mot Brugge sist, sier Rekdal.

Setter pris på Enga

- Jeg er i form til å spille, og jeg setter pris på det VIF har gjort for meg i dag, å hente meg i helikopter, forteller Gashi.

- Men for meg er det ikke så farlig om jeg er med bare vi vinner, fortsetter han.

For oppladingen til kampen kan man nok sette noen spørsmålstegn ved. Gashi var oppe så tidlig at han rakk lunsjen sammen med resten av Vålerenga-spillerne i Belgia.

- Nå er jeg glad og vil ha meg litt mat, ler Gashi og forsvinner sammen med Rekdal inn til lunsj.