- Har hatt noen tunge stunder, og felt noen tårer

Kvisvik ut mot ryktene.

SLÅR TILBAKE: I et intervju med lokalavisen Demokraten går Raymond Kvisvik ut mot ryktene og usannhetene som har omspunnet hans person. Kvisvik har inntil intervjuet valgt å boikotte media. Foto: Linn Cathrin Olsen  / SCANPIX
SLÅR TILBAKE: I et intervju med lokalavisen Demokraten går Raymond Kvisvik ut mot ryktene og usannhetene som har omspunnet hans person. Kvisvik har inntil intervjuet valgt å boikotte media. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIXVis mer

|||

Raymond Kvisvik har boikottet norske medier, men i et intervju med lokalavisen Demokraten slår FFK-spilleren tilbake mot rykter og usannheter.

- Jeg har registrert at det har versert en mengde rykter rundt min person, rundt huset i Saltnes - og rundt min livssituasjon.

- Rykter og usannheter som deler av media har svelget rått og presentert på trykk. Slikt er vanskelig å forsvare seg mot. Og da media ble mer interesserte i mitt privatliv enn i min rolle som fotballspiller måtte jeg bare sette foten ned, sier Kvisvik.

Han har vært en av Fredrikstads beste spillere så langt i sesongen, men har nektet å la seg intervjue.

Overfor lokalavisen gjør ballkunstneren et unntak og snakker ut om en tung periode.

- Jeg innrømmer gjerne at jeg har hatt noen tunge stunder og at jeg har felt noen tårer i denne prosessen, forklarer Kvisvik.

Han sier videre at han fortsatt ikke vil la seg intervjue av enkelte medier.

Kvisvik tar også den sykmeldte FFK-treneren Anders Grönhagen i forsvar.

- Rykter er jo ikke noe som bare rammer meg. Det er ingen tvil om at profilerte personer er et yndet mål blant ryktesprederne. I disse dager er det Anders Grönhagen som er gjenstand for noe av det samme som rammet meg. Jeg har hørt de mest fantastiske historier om treneren vår.

- Det gjør at jeg blir lei meg på vegne av Anders. Ingen fortjener å bli rammet av slike ting, sier Kvisvik til Demokraten.

Han forteller også at han tror han blir å se i FFK-drakten også neste sesong.

- Vi er veldig godt i gang og det vil forundre meg mye om jeg ikke spiller for FFK også neste sesong.

Raymond Kvisvik har scoret ett mål og står med tre assist etter halvspilt serie.

(NTB)