Har hatt samtaler med det marokkanske landslaget

Mohamed «Moi» Elyounoussi vurderer å droppe Norge.

• Molde-Sandefjord 6-1

MOLDE (Dagbladet): Torsdag tok Per-Mathias Høgmo ut landslagstroppen som snart skal møte Sverige og Aserbajdsjan.

Der var ikke Mohamed «Moi» Elyounoussi med.

Lørdag scoret «Moi» Elyounoussi hattrick da Molde sendte Sandefjord hjem i slakt. Molde-spilleren ble tidligere i uka tatt ut i U21-landslagetstroppen.

- Burde du være aktuell for A-landslaget til Norge?

- Det må du spør Høgmo om, sier hattrick-helten til Dagbladet.

- Er du langt i fra, føler du?

- Det vet jeg ikke. Jeg har ikke snakket med ham, sier «Moi», og legger til:

- Det eneste jeg vet, er at det har vært speidere her fra det marokkanske landslaget. Jeg har vært i møte med dem og de viser interesse, forteller 20-åringen.

Norskmarokkaneren har ennå ikke spilt offisiell kamp for A-landslaget til Norge.

- Jeg har fokus på det som skjer i Molde, så lenge jeg gjør det bra her så kommer sikkert mulighetene, sier han til Dagbladet lørdag.

- Men du har ikke bestemt deg for hvilke land du vil representere?

- Som sagt, så har jeg sagt til dem at jeg vil tenke på det. Jeg er fortsatt ung og har en god tid foran meg. Det viktigste er at jeg det bra her, sier han.

20-åringen har scoret åtte mål for Molde denne sesongen, og har vært et viktig angrepsvåpen for klubben siden han ankom foran 2014-sesongen.

LANDSLAGSAKTUELL: Moldes Mohamed Elyounoussi feirer 4-1 i eliteseriekampen mellom Molde og Sandefjord på Aker Stadion. Unggutten, som noterte seg for tre scoringer, vurderer å spille landslagsfotball for Marokko. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
LANDSLAGSAKTUELL: Moldes Mohamed Elyounoussi feirer 4-1 i eliteseriekampen mellom Molde og Sandefjord på Aker Stadion. Unggutten, som noterte seg for tre scoringer, vurderer å spille landslagsfotball for Marokko. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer