<strong>FINALEKLARE:</strong> Robbie Keane (t.v.) feirer scoring for Los Angeles Galaxy med David Beckham og Todd Dunivant. Foto: Alex Gallardo, Reuters/Scanpix
FINALEKLARE: Robbie Keane (t.v.) feirer scoring for Los Angeles Galaxy med David Beckham og Todd Dunivant. Foto: Alex Gallardo, Reuters/Scanpix Vis mer

- Har hatt suksess gjennom det meste av karrieren

Og nå er Beckham klar for MLS-finalen med Galaxy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

David Beckham er nær sin første tittel i Major League Soccer (MLS) etter at Los Angeles Galaxy tok seg til finalen.

Beckhams Galaxy vant 3-1 over Real Salt Lake i semifinalen og skal møte Houston Dynamo i finalen. «Becks» gleder seg til sin første MLS-finale.

- En profesjonell spiller ønsker alltid å ha suksess, og det har jeg hatt gjennom det meste av karrieren min. Om du vinner MLS-tittelen, europacup eller La Liga, vil det alltid bety det samme for deg, sa 36-åringen.

Beckham-innlegg Landon Donovan ga Los Angeles ledelsen fra straffemerket etter 23 minutter, men Alvaro Saborio utlignet for Real Salt Lake få minutter senere. Etter en snau times spill stanget Mike Magee Galaxy tilbake i føringen etter et innlegg fra Beckham på høyrekanten.

Etter 68 minutter var det Robbie Keanes tid til å juble. Den tidligere Tottenham-spissen satte inn 3-1 for Los Angeles Galaxy.

- Vi visste det kom til å bli en vanskelig kamp. Vi visste at vi kom til å skape sjanser, men vi måtte stoppe dem, sa Beckham.

Borteseier Houston Dynamo tok seg til finale med 2-0 borte mot Sporting Kansas City. Andre Hainault ga gjestene ledelsen åtte minutter ut i annen omgang, mens Carlo Costly sørget for 2-0 på tampen av kampen.

MLS-finalen spilles 20. november.

(NTB)

<strong>FEIRET MED GUTTA:</strong> Beckham sammen med sønnene Cruz (t.v.) og Romeo etter kampen. Foto: Bret Hartman, AP/Scanpix
FEIRET MED GUTTA: Beckham sammen med sønnene Cruz (t.v.) og Romeo etter kampen. Foto: Bret Hartman, AP/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer