FØLSOM TENNISSTJERNE: Serena Williams poserer for fotografene med Brisbane i bakgrunnen i dag.Foto: SCANPIX/AP/Tertius Pickard
FØLSOM TENNISSTJERNE: Serena Williams poserer for fotografene med Brisbane i bakgrunnen i dag.Foto: SCANPIX/AP/Tertius PickardVis mer

- Har holdt meg i form utenfor sesongen denne gangen

Veltrent Serena Williams klar for årets første kamp.

(Dagbladet): Tennisstjernen Serena Willams står foran årets første kamp mot sørafrikanske Chanelle Scheepers i Australia, og i dag viste hun fram musklene for fotografer og journalister i Brisbane.

For en gangs skyld har hun nemlig holdt formen godt ved like utenfor sesong, forteller den amerikanske jenta.

- Vanligvis holder jeg ikke formen, som vi alle vet, men denne gangen bestemte jeg meg for å gjøre det litt mer etter sesongen, sier Williams, ifølge Sydney Morning Herald.

- Da trenger jeg ikke å jobbe så hardt for å komme tilbake på turneringsnivå, sier hun.

Angrer ikke utskjelling
Williams' siste kamp i 2011 ble US Open-finalen hun tapte for australske Sam Stosur i september, en motstander som også kan vente henne i Brisbane.

Finalen mot Stosur fikk også oppmerksomhet for andre ting, og Serena Williams ble bøtelagt 2000 dollar for å ha skjelt ut dommer Eva Asderaki etter noter.

Williams kalte dommeren for blant annet «taper», «hater» og «uattraktiv på innsiden», men sier hun ikke angrer på oppførselen sin.

Følsom
- Jeg mener helt ærlig at jeg var ganske nedtonet, jeg brukte ikke stygt språk eller noe sånt, sier 30-åringen.

- Jeg ville ikke gjort noe særlig annerledes. Når du er full av følelser, så er det sånn du blir, og jeg er en ekstremt følsom person. Men det var bare det det var, det var supert, sier Williams.

Tidligere verdensener Serena Williams er for tiden ranket som nummer 12 på verdensrankingen.

Finalen i Brisbane international spilles 7. januar.