- Har ikke den nødvendige tilliten

Lyn bekrefter Kenta-avgang.

BLIR OPPSAGT: Kent Bergersen og Lyn er i forhandlinger om villkårene for trenerens avgang. Her i samtale med det som kan være hans arvtager, Tommy Berntsen. Foto: Morten Holm / SCANPIX.
BLIR OPPSAGT: Kent Bergersen og Lyn er i forhandlinger om villkårene for trenerens avgang. Her i samtale med det som kan være hans arvtager, Tommy Berntsen. Foto: Morten Holm / SCANPIX.Vis mer

(Dagbladet.no): Kent Bergersens engasjement som hovedtrener i Lyn går mot slutten.

Det bekrefter Lyn på sine hjemmesider i kveld.

— Kent Bergersen har ikke den nødvendige tillit i klubben som en hovedtrener / leder er avhengig av å inneha, skriver klubben.

Samtidig opplyser Oslo-klubben om at den tidligere Bodø/Glimt-treneren ble opplyst på tirsdag om klubben ønske om å erstatte ham.

Likevel møtte Bergersen opp til trening på Kringsjå i dag.

Ifølge Lyn forhandles det om villkår for trenerens fratredelse.

- Jeg har bare én ting å si: Jeg har en kontrakt med Lyn som jeg forholder meg til, og har ikke fått signaler fra Lyn om noe annet.

- That's it. Ingen ytterligere kommentarer vil bli gitt, sa Bergersen på Kringsjå i dag.

Tommy Berntsen flyktet — bokstavelig talt — vekk fra treningsfeltet for å unngå pressen i dag, mens assistenttrener Gunnar Halle har ifølge ham selv ikke hørt noe fra Lyn-ledelsen.

- Jeg kjenner til ryktene om at Kenta skal ha fått sparken, men jeg har ikke fått beskjed om noe sånt fra klubben, sier Halle til Dagbladet.

Sent i går kveld ble det kjent at Kent Bergersen hadde fått sparken som Lyn-trener.

Siden det har hele Lyns ledelse vært utilgjengelig for kommentar.