- Har ikke gjort noe galt

LA BAULE (Dagbladet): Natt til i går var Henning Berg og Erik Mykland på en nattklubb for å kvitte seg med leirfølelsen. Og de ble der til klokka var nærmere 05.00. - Vi har ikke gjort noe galt, hevder Drillos-duoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var en av gjestene i det for natta private selskapet som fortalte om Henning Berg og Myggens drøye kveldstur. Til Dagbladet sier han:

- Uten å vite hva de het, skjønte jeg at de var norske landslagsspillere. Begge to var hyggelige og blide. Dagbladet konfronterte Erik Mykland med nattklubbesøket da den norske pressekonferansen startet klokka 12.15 i går ettermiddag. Det var ingen synlige tegn som tydet på at han hadde vært på fest. Og derfor bekreftet Myggen den nattlige utflukten uten å kvie seg.

Samtidig som han sier at det ikke ble nytt alkohol.

- Verken Henning eller jeg drakk alkohol, hevder Myggen.

- Vi tok bare en tur ut i byen, så fotballkampen på TV (Frankrike-Sør Afrika) og så gikk vi videre for å se oss om. Og når du skal bo i leir i minst tre uker, så går du ut og kikker.

- Sånn er det i hvert fall for meg.

Frihet uten ansvar

- Det ble veldig seint?

- Vi har ingen leggetid - vi har frihet under ansvar. Derfor har vi ikke gjort noe galt. Men hadde vi hylt nedpå alkohol, så hadde jeg skjønt at det hadde vært noe annet. - Slik det faktisk var - og fordi vi hadde treningsfri i dag (lørdag) - ser jeg ikke at det er noe problem, sier Myggen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer