- Har ikke glemt Argentina

Sol Campbell har ikke glemt argentinernes hovne oppførsel etter VM-kampen i 1998.

England prøver å glemme gårsdagens 1-1 kamp mot Sverige så fort som mulig. Nå handler det om Argentina fredag. VM-oppgjøret for fire år der England ble slått ut av Argentina er nemlig ikke glemt.

En ting var selve kampen i St. Etienne, noe annet argentinernes oppførsel etter kampen. Mens skuffede engelskmenn pakket sammen feiret argentinerne og terget med obskøne bevegelser, skriver The Sun.

- En del av gutta spilte mot Argentina i Frankrike 1998 og husker hvordan de oppførte seg. For å si det sånn de gledet seg litt vel mye på bussen ved siden av oss.

- Det er ting vi ikke har glemt. Sånt sitter i og motiverer, sier Sol Campbell til avisa.

Fredagens kamp mellom England og Argentina er uten tvil den kampen som har fått mest omtale i forkant av verdensmesterskapet.

- Vi er alle skjerpet til den kampen fordi det er så mye historie rundt oppgjøret. Det faktum at Argentina står på den andre banehalvdelen er nok til at vi hever oss et hakk. De store kampene får fram det beste i spillerne, og denne kampen vil få fram det beste i alle, sier Campbell.

Og England-spillerne innrømmer at laget må løfte seg i forhold til det som ble vist mot Sverige i går.

- Vi har ikke råd til å opptre som vi gjorde i andre omgang i den neste kampen, i så fall får vi trøbbel. Vi var heldige, sier David Beckham.

Manchester United-stjernen er glad det ble poeng i det hele tatt.

- Det eneste vi kan ta med oss fra denne kampen er at vi fikk et poeng i en kamp der Sverige fort kunne tatt alle tre, sier Beckham.

(Dagbladet.no)