Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Har ikke hørt ett ord fra RBK om Janne

Stabæk-formann mener det er uaktuelt.

VIL BEHOLDE JANNE: Stabæk-formann Ingebrigt Steen Jensen er klar på at klubben vil jobbe hardt for å beholde trener Jan Jönsson. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
VIL BEHOLDE JANNE: Stabæk-formann Ingebrigt Steen Jensen er klar på at klubben vil jobbe hardt for å beholde trener Jan Jönsson. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer

|||(Dagbladet): I dag skriver den svenske avisa Aftonbladet at Rosenborg likevel vil la Erik Hamrén bli svensk landslagstrener. En viktig årsak til dette er at Stabæk-trener Jan Jönsson ikke ble ansatt som norsk landslagstrener i går, etter å ha vært en av de aktuelle kandidatene.

Avisas kilder mener at RBK nå vil hente Jönsson til Trondheim som Hamréns erstatter.

Stabæk-formann Ingebrigt Steen Jensen avviser dette.

- Jeg har ikke hørt ett ord fra Janne om RBK og ikke ett ord fra RBK om Janne. Jeg anser det som uaktuelt og ikke verdt å bruke energi på, skriver han i en sms til Dagbladet.

Klubben ga toppfotballsjef Nils Johan Semb tillatelse til å snakke med Jönsson om landslagstrenerjobben. Steen Jensen har i hele høst lagt vekt på at Stabæk vil gjøre det mest mulig fristende for Jönsson å bli i bærumsklubben.

Han uttrykte forståelse for at Jönsson var smigret av landslaget, men mener det vil være et feiltrinn å flytte til Trondheim.

- De fire årene Jan har trent Stabæk har vi vært bedre enn dem, vi har scoret flere mål, vi har tatt flere poeng og gjennomsnittlig havnet høyere på tabellen. Det er et steg ned å gå til Rosenborg, jeg kan ikke skjønne annet, sa han til Dagbladet sist uke.

.

ETTERTRAKTET: Etter å ha gjort stor suksess i Stabæk, har Jan Jönsson blitt nevnt som kandidat til en rekke toppjobber i norsk og svensk fotball i høst. 
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
ETTERTRAKTET: Etter å ha gjort stor suksess i Stabæk, har Jan Jönsson blitt nevnt som kandidat til en rekke toppjobber i norsk og svensk fotball i høst. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media