Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Har ikke hørt maken til lydnivå

Det tok helt av da Manchester United senket Manchester City på overtid. Ole Gunnar Solskjær har ikke hørt liknende.

SEIRET IGJEN: Ole Gunnar Solskjær knytter neven og kan juble for nok en seier over Pep Guardiola og Manchester City. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
SEIRET IGJEN: Ole Gunnar Solskjær knytter neven og kan juble for nok en seier over Pep Guardiola og Manchester City. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix Vis mer

Manchester United - Manchester City 2-0

Ole Gunnar Solskjær gikk nok en gang seirende ut av en duell med Pep Guardiola søndag - for tredje gang denne sesongen.

United ledet 1-0 inn i overtida da City-keeper Ederson skulle spille ut bakfra. I stedet for at kula endte i beina til Benjamin Mendy som tenkt, trillet den ut til Scott McTominay, som banket til på direkten rett i mål.

Old Trafford-publikumet svarte med å rope ut et unisont jubelbrøl, og Solskjær sier han ikke har hørt maken til lydnivå.

- Sannsynligvis ikke, nei, sier Solskjær.

Selv som Manchester United-spiller kan han ikke huske å ha hørt noe liknende.

TRENINGSPROGRAM: Den tidligere Manchester United-stjerna Pratrice Eva vekker nå oppsikt med sin nye karrierevei. Video: @patrice.evra Vis mer

- Jeg vet ikke, jeg var sannsynligvis mer vant til det da. Fansen feiret kanskje ikke … vel, det gjorde de nok. De er fantastiske, sier Solskjær og fortsetter:

- Samhandlingen mellom fansen og spillerne betyr mye for meg, og jeg tror dere vet det. Jeg ønsker at fansen skal vite hva disse spillerne ønsker å gjøre, og det handler om hardt arbeid og vilje. Jeg jobber med dem hver dag og de gir alt, så det er ikke mange egoistiske spillere i det laget, sier Solskjær.

Lokalavisjournalist Samuel Luckhurst skriver at han ikke har hørt så mye støy på Old Trafford etter at han begynte å dekke de røde for Manchester Evening News. Fans påpeker også lydnivået i sosiale medier.

3-2 i kamper

Ole Gunnar Solskjær ble tidligere denne sesongen den tredje manageren til å lede et lag som har slått Manchester City i to bortekamper, etter Spurs-manager José Mourinho og Liverpool-manager Jürgen Klopp.

United slo de lyseblå rivalene 2-1 på Etihad i Premier League i desember, og 1-0 i returoppgjøret i Ligacupens semifinale. Det ble riktignok cupexit etter 2-3 sammenlagt, hvor City seinere løftet trofeet etter finaleseier over Aston Villa.

Etter seieren søndag står det totalt 3-2 mellom Guardiola og Solskjær etter at nordmannen tok over roret i klubben.

SOLSKJÆR: Tarjei Bø kommer med en oppfordring til Ole Gunnar Solskjær. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

En reporter spurte Solskjær på pressekonferansen om han er manageren som en dag vil overgå Jürgen Klopp og Pep Guardiola i kampen om ligatittelen, på bakgrunn av Uniteds tre seire over Manchester City denne sesongen, begynner Solskjær å le.

- Jeg har ikke slått Pep tre ganger, det er det spillerne mine som har gjort, sier Solskjær og fortsetter:

- Ja, jeg tror på mine evner til å forbedre denne klubben så mye jeg kan.

- Riktig vei

Hele seks av de siste åtte gangene naborivalene hadde møttes på Old Trafford før kampen søndag, hadde City gått seirende ut av duellen (én uavgjort og ett tap).

- Årsaken er at denne klubben har vokst mye det siste tiåret, og dermed er det ikke skremmende å reise dit, sa Guardiola om det å gjeste Old Trafford forrige sesong.

MAN UTD: Bruno Fernandes er klar for Manchester United. Dette er noen av hans beste scoringer fra forrige sesong. Vis mer

Denne sesongen har nok pipa til spanjolen fått en annen lyd.

- For meg viser det at vi er på riktig vei, vi forbedrer oss. Vi er Manchester United, vi ser mot å ta igjen lagene foran oss. Men som jeg sa, dette er én kamp. Nå ser vi fram til torsdag og søndag, to viktige kamper for oss, sier Solskjær.

Manchester United møter LASK Linz i Europa League torsdag og Tottenham i ligaen søndag.

Hele Norges coronakart