- Har ikke opplevd maken til arroganse i løpet av 16 år som ishockeypresident

Lørenskog kan bli kastet ut av eliteserien.

IRRITERT: Ole-Jacob Libæk i Norges ishockeyforbund sier han ikke har opplevd maken til arroganse i sine 16 år som ishockeypresident. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
IRRITERT: Ole-Jacob Libæk i Norges ishockeyforbund sier han ikke har opplevd maken til arroganse i sine 16 år som ishockeypresident. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Først tre måneder etter fristen har Lørenskog ishockeyklubb levert lisenssøknaden. Romerikes Blad skriver at klubben kan bli kastet ut av eliteserien.

Søknadsfristen gikk ut 28. februar. Først forrige uke var LIKs papirer sendt til Norges Ishockeyforbund.

- I mine 16 år som ishockeypresident har jeg aldri opplevd maken til arroganse. Den er helt ekstrem. De setter seg over det fellesskapet alle er en del av, sier ishockeypresident Ole-Jacob Libæk til Romerikes Blad.

Lørenskog har flere ganger fått poengtrekk etter rot. Nå står klubben igjen i fare for å miste poeng, eller som RB skriver - i verste fall bli kastet ut av eliteserien.

Ingen i Lørenskog ønsket å svare på lokalavisens spørsmål mandag.

- Fristen for lisenssøknaden er jo ikke for å gjøre forbundsadministrasjonen eller styret viktige. Den er for at vi i minste fall skal vite hvem som skal være med. Og har ikke Lørenskog tenkt å være med, er det jo mulig å ta opp en klubb fra 1. divisjon. Men i så fall har jo de mistet mye tid å planlegge på - som de mange andre. Dette har kostet mye ressurser, sier Libæk.

(NTB)