Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Har ikke råd til flere glipper

Hissig Roy Keane foran byderbyet.

Siste om ligarunden: United mangler Ruud, City bruker tenåringer

(Dagbladet.no): Manchester United-kapteinen trenger kanskje ikke å bekymre seg foran kampen søndag. Manchester City har ikke vunnet på Old Trafford siden 1974.

Men som alltid passer Keane på å rufse opp medspillerne foran et byderby. Kanskje fordi United tapte mot Portsmouth forrige helg.

Og helt sikkert fordi 1-4 borte mot City forrige sesong fortsatt svir.

- Det resultatet er historie, men fordi vi ikke har så mange poeng har vi ikke råd til flere glipper, sier Keane til Premier Leagues offisielle nettsted.

Han sikret til tabellen, som viser at laget fra Old Trafford ligger ni poeng etter Arsenal og Chelsea.

City vil kose seg

- Vi slo Sparta Praha men nå fokuserer vi på søndag. Ligaen er noen helt annet, du møter andre motstandere med nye stiler, sier Keane som hevder han liker City-sjef Kevin Keegan.

- De kommer hit og prøver seg, det er sånn de spiller. Kevin Keegan er en manager jeg liker. De har et par unge, fine spillere på vei opp. De satser på å bruke anledningen til å kose seg. Men vi gleder oss like mye, sier Keane.

Og legger til at United regner med å gjøre som mot Arsenal: Vinne.

- På hjemmebane kan vi slå de fleste lag.

Keane blir United-manager?

Iren får samtidig skryt av manager Alex Ferguson før helgas runde. United-sjefen er ikke langt unna å foreslå 33-åringen som sin arvtaker på trenerbenken.

- Han er min beste spiller. Det er ikke bare at han er god på banen, det er hans innflytelse og vilje, sier sir Alex til Sky Sports.

Keane har allerede begynt på trenerkurs.

- Han går i riktig retning for å bli en manager. Du vet aldri med dagens spillere, de er unge, rike menn. Kanskje de ikke vil bli trenere. Men hvis Roy har lyst, så har han defintivt det som trengs, sier Ferguson.

VANT I CHAMPIONS LEAGUE:</B> Roy Keane mener laget hans også vinne Manchester-derbyet mot City søndag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media