- Har ikke sett én spiss løpe fra ham

Nordlie mener Pål Steffen Andresen er klar for Norge.

• Følg Lillestrøm – Odd Grenland direkte fra 17.00!

(Dagbladet.no): Ingen i LSK er raskere enn Pål Steffen Andresen. Hurtigheten, kombinert med godt duellspill og enda bedre spill med ball, kan gjøre ham til landslagsspiller, mener LSK-trener Tom Nordlie.

– I løpet av ett år blir Pål Steffen landslagsspiller uansett hvem som er landslagssjef. Han kommer til å bli så god at det ikke går an å komme utenom ham, sier Nordlie, ifølge Romerikes Blad.

LSK-treneren bruker store ord om midtstopperen som har spilt fast siden han erstattet Frode Kippe mot Strømsgodset i april.

– Jeg har ikke sett én spiss som har løpt fra ham ennå. I tillegg er han stor og god i lufta. Hvis han tør å gjøre enda mer med ball, har han alle forutsetninger for å bli en internasjonal spiller, sier Nordlie om spilleren som nylig tegnet en langtidsavtale som strekker seg til 2011.

Smigret

Andresen selv er smigret over rosen, men er ydmyk med tanke på landslagsspill.

– Denne sesongen har målet vært å spille stabilt godt, og det har gått overraskende bra med tanke på all treninga jeg mistet i vinter. Det er jeg fornøyd med. Jeg har uansett ikke brukt tid på å tenke på landslaget, men det er et naturlig mål for framtida, sier han, og gir Nordlie mye av æren for framgangen.

- Har ikke sett én spiss løpe fra ham

– Jeg har selvfølgelig mer erfaring. Det har også sammenheng med spillestilen til Tom. Han gir oss sjansen til gjøre flere valg ute på banen, og da er det lettere å slippe seg løs, sier 25-åringen.

- LANDSLAGSKLASSE: Tom Nordlie mener Pål Steffen Andresens storspill blir umulig å overse for landslagssjefen. Foto: ØRN E. BORGEN/SCANPIX
- LANDSLAGSKLASSE: Tom Nordlie mener Pål Steffen Andresens storspill blir umulig å overse for landslagssjefen. Foto: ØRN E. BORGEN/SCANPIX Vis mer