Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Har ikke sjanse til å utkonkurrere Harmeet

Andresen har gitt opp å ta tilbake plassen fra Singh.

FØRSTEVALG: Martin Andresen er full av lovord om Harmeet Singh. VIF-manageren mener han ikke har sjanse til å ta plassen på midtbanen fra unggutten.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
FØRSTEVALG: Martin Andresen er full av lovord om Harmeet Singh. VIF-manageren mener han ikke har sjanse til å ta plassen på midtbanen fra unggutten.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

|||BERGEN (Dagbladet.no): Brann - Vålerenga 1-2.

Harmeet Singh (18) spilte nok en solid kamp da Vålerenga slo Brann 1-2 i Bergen, søndag kveld. Unggutten noterte seg for èn assist og la bak seg et betydelig antall kilometer i kampen som ble avgjort minuttet før slutt.

Mannen som avgjorde, Bengt Sæternes, var full av lovord om sin nesten 16 år yngre lagkamerat:

- Harmeet er et kjempestort talent som nesten kunne spilt i hvilken som helst liga. Han har all tid foran seg og er allerede en av de beste midtbanespillerne i Norge. Han er en av spillerne man håper skal være med i startoppstillingen og vil sikkert få sin sjanse på landslaget en gang, skryter han.

- Kan ikke utkonkurrere ham
Singhs trener, Martin Andresen, har også latt seg imponere av ungguttens sesong.

- Singh er nok en gang veldig god. Han har god løpskraft, fin med ballen og god kontroll. Han har vært stabil, men har mer å gå på, utdyper Andresen.

Andresen svarer kjapt på spørsmålet om hvordan han skal utkonkurrere Singh hvis han kommer tilbake på banen:

-Jeg kan ikke utkonkurrere ham. Ikke en sjanse, sier han og smiler.

Ønsker ro
Harmeet Singh selv var godt fornøyd med seieren, men ønsket ikke å legge ut for mye om tankene rundt egen fremtid.

-Ambisjonene vil jeg holde for meg selv foreløpig, men det er klart at jeg vil ut på sikt. Det er trening igjen på mandag og jeg vil ikke at gode kamper skal være en hvilepute. Derfor må jeg bare få jobbe videre i fred og ro, understreker han.

Det unge midtbanetalentet synes skryten fra sin egen trener er hyggelig, men vil ikke høre snakk om noe landslagsprat fra pressen enda.

- Det er veldig positivt at en tidligere landslagskaptein sier sånn og jeg er takknemmelig for det. Men nå må jeg få jobbe i fred og ro videre og snakk om landslag er alt for tidlig for meg. Det blir litt mye press med slikt prat så jeg må få tid til å utvikle meg, sier Singh.

- Morsom kamp
Til tross for seier mot Brann var ikke midtbanetalentet helt fornøyd med lagets prestasjon.

- Det var en skikkelig morsom kamp og det var positivt at vi vant. Vi startet litt dårlig, men kom bedre med etter hvert. Alt i alt var det en helt greit gjennomført kamp. Jeg var fornøyd med organiseringen og synes laget var lojale mot opplegget vi bestemte oss for. Nå er det bare å jobbe videre, avslutter 18-åringen.

Med seier søndag kveld frarøvet Vålerenga Brann med all sannsynlighet sjansene til medalje i årets tippeliga. Luken fra Brann opp til Stabæk er nå hele fire poeng med kun to kamper igjen å spille.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media