Har ikke spilt A-kamp siden 29. april

Nå er Furuseth Olsen sykmeldt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter en kanonsesong i Hammarby varslet Petter Furuseth Olsen i fjor høst at han ønsket å flytte på seg.

Flere klubber meldte sin interesse, og Stabæk håpet de hadde skutt gullfuglen da de fikk napp hos 28-åringen. Så langt har imidlertid Furuseth Olsen ikke vært i nærheten av å glitre. Etter å ha startet de tre første Tippeliga-kampene havnet han på benken.

Siden bortekampen mot Start 29. april har han ikke spilt et minutt med førstelagsfotball.

Nå er han sykmeldt i to uker, melder Budstikka.no. Men sportsdirektør Lars Bohinen vil ikke si hvorfor.

- Han er sykmeldt. Jeg mener det er i 14 dager. Men slike ting kan jo forkortes eller forlenges alt ettersom, sier han.

Ifølge Budstikka var Furuseth Olsen forrige uke til medisinsk utredning.

- Jeg har taushetsplikt, og ønsker ikke å si noe mer enn det, sier Stabæk-lege Arne Røde.

Den manglende tilliten i Stabæk har også gjort at Strømsgodset nylig forhørte seg om situasjonen til 28-åringen. Lars Bohinen vet ikke når Furuseth Olsen kan ventes tilbake på banen.

UTE AV LAGET: Det er lenge siden Petter Furuseth Olsen spilte A-lagsfotball for Stabæk. Nå er han sykmeldt i to uker. Foto: Erlend Aas/SCANPIX
UTE AV LAGET: Det er lenge siden Petter Furuseth Olsen spilte A-lagsfotball for Stabæk. Nå er han sykmeldt i to uker. Foto: Erlend Aas/SCANPIX Vis mer

- Vi venter på svar fra utredningen. Dette er ting som er litt vanskelig å ta tak i. Vi er i dialog med Petter, og han er i dialog med lege. Ting er til vurdering og behandling. Han er i hvert fall ikke klar til helgen, sier Stabæk-direktøren til Budstikka.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer