- Har ikke vært god nok på landslaget

LEEDS (Dagbladet): Eirik Bakke har aldri vist fram alt som bor i ham på landslaget. Men foran kampen mot Nederland 21. august vil han vise seg fra en ny side: - Kritikken har vært fortjent, sier han foran Premier League-starten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På Leeds Uniteds treningsfelt kunne Dagbladet i går gi Bakke nyheten om at han var tatt ut på Nils Johan Sembs landslag - sammen med blant andre Frode Grodås.

- Kjempeartig. Velkommen tilbake Frode, sa Eirik Bakke og lyste opp i et stort smil. Åpenbart fornøyd med at han ikke lenger er eneste sogning på landslaget.

- Du er blitt kritisert for ikke å få ut ditt beste på landslaget?

- Ja, og det er fortjent. Jeg har ikke fått vist hva jeg er god for. Skader, nye spillere å forholde seg til...uansett hva som er forklaringen: jeg har ikke prestert det jeg skulle.

Bakke understreker imidlertid at situasjonen foran høstens viktige kvalikkamper er annerledes.

- For første gang er jeg helt skadefri foran sesongstart. Jeg har fått trent godt, og alt rundt meg fungerer som det skal, sier han.

Roligere

Mens vi prater utenfor klubbens treningsanlegg på Thorpe Arch, et par mil nord for Leeds, rusler den ene storspilleren etter den andre forbi. Ian Bowyer, Nigel Martyn, Mark Viduka og Nick Barmby.

- Hva tror du om sesongen for Leeds?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer