- Har ingen planer om å gi meg - uansett hvordan det går i OL

Federer nyter livet på toppen igjen.

- FOR MYE MAS: Roger Federer styrer unna deltakerlandsbyen for å slippe å skrive autografer til andre utøvere. Foto: Lauren Gillieron, EPA / NTB scanpix
- FOR MYE MAS: Roger Federer styrer unna deltakerlandsbyen for å slippe å skrive autografer til andre utøvere. Foto: Lauren Gillieron, EPA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Det bugner av superstjerner i olympiske leker. Og selv i et slikt selskap er Roger Federer en som stikker seg ut.

Så stor er tennisikonet blitt at han bevisst styrer unna deltakerlandsbyen i OL. Det blir for mye mas om autografer og bilder fra andre utøvere.

- Jeg har bodd i deltakerlandsbyen i andre OL, og vært med på bytte av pins og alt det der. Men jeg er blitt ganske berømt de siste åtte årene, og mye har endret seg. Jeg har som mål i OL å prestere bra, og gjøre Sveits stolte. Da blir det for mye mas å bo i OL-landsbyen, sier Roger Federer.

Forsinket gentleman Når sveitseren møter pressen, så er det selvsagt i det største pressekonferanserammet inne i Olympic Park. Og bare en stjerne på Federers nivå kan komme 46 minutter forsinka uten å møte på en eneste sur mine. En gentleman som han holder da ikke pressen på pinebenken uten en god grunn?

Roger Federer oser av selvsikkerhet og trygghet. Så går han også inn i sine fjerde olympiske leker med en bedre følelse enn på flere år:

For et par uker siden vant han Wimbledon-turneringen for utrolige sjuende gang. Samtidig klatret han til topps på verdensrankingen igjen. To år etter at han var der sist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer