- Har ingen planer om å kjøpe oss ut av formsvikten

Thodesen klokkeklar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mot Strømsgodset i går gikk Sandefjord på sitt femte strake tap i Tippeligaen. Likevel nekter Sandefjord-trener Tor Thodesen å kjøpe seg ut av knipa.

- Vi vurderer spillere hele tiden, og hvis det dukker opp noen interessante spillere med tanke på pris og alder, er det aktuelt. Men vi har ingen planer om å kjøpe oss ut av formsvikten, sier Thodesen til Dagbladet.no 

I stedet vil Sandefjord-treneren fortsette å utvikle det han mener laget allerede er gode på: vinne ball, flytte beina, komme med mye folk og være direkte.

- Fotballfaglig er dette blant våre suksesskriterier. Disse tingene var en fullstendig mangelvare mot Start og i cupkampen mot Tønsberg, sier Thodesen.

Mot Strømsgodset så Thodesen spor av fremgang, selv om det ble tap.

- I går greide vi å gjøre endel av de tingene som gjør oss til et godt tippeligalag. Det er så enkelt som at hvis vi hadde putta på en av de virkelig store sjansene, hadde vi vunnet, sier Thodesen.

Sandefjord har slitt med å score mål hele sesongen. Andreas Tegström scoret ti mål i fjorårets sesong. I år har han kun scoret ett.

- Min tillit til Andreas er nærmest ubegrenset. Nå har jeg kjent han i over to sesonger, og jeg vet hva han kan. Tørkeperioden brytes veldig fort, hvertfall så lenge vi skaper sjanser. Jeg tror på spillerne mine, sier Thodesen.

HAR TROEN: Tor Thodesen tror på spillerne sine, selv om Sandefjord gikk på sitt femte strake tap i Tippeligaen i går. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
HAR TROEN: Tor Thodesen tror på spillerne sine, selv om Sandefjord gikk på sitt femte strake tap i Tippeligaen i går. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer

Onsdag spiller Sandefjord mot Fredrikstad på Storstadion. Thodesen er enig i at det er en svært viktig kamp for Sandefjord.

- Hvis vi ikke tar poeng i de to kommende kampene, mot FFK og Odd, blir det en tøff høst for oss, sier Thodesen, som skal spille borte mot både Brann, Lillestrøm og Rosenborg etter fotballpausen.

Stopperen Birger Madsen har vært en viktig spiller for Sandefjord i år. Tidligere har engelske Peterborough ønsket 25-åringen og i dag meldte bold.dk at han er aktuell for danske Brøndby.

- Alle spillerne er til salgs, for den rette prisen, men vi har ikke hørt noe fra verken Brøndby eller andre klubber angående Birger. Det er helt feil, avkrefter Thodesen.

- Har ingen planer om å kjøpe oss ut av formsvikten
INGEN BUD: Brøndby har ikke forhørt seg om Birger Madsen, sier Thodesen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer