INSTAGRAMFØLGER: Zlatan Ibrahimovics kjæreste begynte i helgen å følge AC Milan på Instagram - som én av fem kontoer hun følger. Her er Helena Seger med sin samboer under French Open i fjor. Foto: Stella Pictures
INSTAGRAMFØLGER: Zlatan Ibrahimovics kjæreste begynte i helgen å følge AC Milan på Instagram - som én av fem kontoer hun følger. Her er Helena Seger med sin samboer under French Open i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

- Har kjæresten avslørt Zlatans klubbytte?

Begynte å følge Milan på Instagram.

(Dagbladet): Det er travle dager for PSGs trener Laurent Blanc, som må bruke ferien på å avfeie rykter om at Zlatan Ibrahimovc skal til Milan og at Edinson Cavani er på vei til Manchester United.

Og midt oppi det hele så kan Zlatans kjæreste, Helena Seger, ha gjort ting verre.

I helgen begynte Seger å følge nettopp den offisielle Instagram-profilen til AC Milan, skriver svenske Expressen.

Det fikk jo naturlig nok ryktene til å gå om at Zlatans egen kjæreste kan ha avslørt at det faktisk er et klubbytte på gang for den svenske stjernen.

- Avslører Seger Zlatans klubbytte?, spør den svenske avisa i sin egen Silly Season-blogg.

I tillegg til Milan, fulgte 44-åringen kun fire andre kontoer - deriblant Zlatans klubb, PSG.

Mens Instagram-profilen til Seger var åpen i går, ser det ut til at hun nå har slettet profilen sin på bildetjenesten.

Ryktene om at Zlatan skal være på vei bort fra PSG startet for alvor i vår, etter at svensken hadde skjelt ut både dommeren og Frankrike som land.

I helgen hevdet den svenske storavisa Gazzetta dello Sport å vite at 33-åringen har blitt enige med den italienske klubben om en overgang - hvor han skal få 50 millioner kroner i årslønn.

Hovedpersonen selv var i dag invitert til å feire kronprinsesse Victorias bursdag på Öland. Der ville fotballspilleren fått utdelt kongehusets idrettspris - men ble strøket fra lista da han ikke svarte på om han kom eller ikke.

Les alt om dagens overgangsrykter her.