Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ski-VM i Lahti 2017

Har lagt en genial plan for å vinne i dag

Likevel er det plan B Martin Johnsrud Sundby har brukt mest tid på i år. 

INGEN MESTERSKAPSLØPER: Han har vunnet Tour de ski, verdenscupen og har dominert langrennen i en årrekke. Men mesterskap har aldri vært gull for Martin Johnsrud Sundby. Foto: BJØRN LANGSEM
INGEN MESTERSKAPSLØPER: Han har vunnet Tour de ski, verdenscupen og har dominert langrennen i en årrekke. Men mesterskap har aldri vært gull for Martin Johnsrud Sundby. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

VIERUMÄKI (Dagbladet): På mange måter kan man si at det manglende individuelle VM-gullet forfølger Martin Johnsrud Sundby. Det hjelper liksom ikke hvor mange verdenscupløp, tourer og sammenlagtseire han tar, det er det han ikke har folk prater om.

- Jeg har jo mesterskapsmedaljer fra før, men jeg har ikke det gullet. Jeg tror jeg drømmer mer om det mesterskapsgullet enn dere tror, og jeg håper jeg er sterk nok til å klare det i løpet av dette mesterskapet, sier Johnsrud Sundby.

Dypt inne i de finske skogene har han lagt fra seg blyvesten han har trent med de siste ukene og gått rolige skiturer for seg selv. Etter å ha utklasset konkurrentene i generalprøven i Otepää forrige helg, handler alt om å samle nok overskudd til å vinne når det virkelig gjelder også.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Kjøp et abonnement på Dagbladet Pluss og få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

6 MÅNEDER*

HELGETILBUD

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr (10 kr per måned) 0,33 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV 1 UKE FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr 1 uke 0,14 kr per dag

**Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?