- Har lagt inn bud

Manchester United-manager Erik ten Hag overrasker med bud på to spillere mandag.

NY SIGNERING?: Flere medier skriver at Erik ten Hag vil hente Marko Arnautovic. Foto: Toby Melville / Reuters
NY SIGNERING?: Flere medier skriver at Erik ten Hag vil hente Marko Arnautovic. Foto: Toby Melville / Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag dukket flere troverdige medier opp med meldinger om at Manchester United er interesserte i Marko Arnautovic. Agenten har bekreftet bud på spilleren.

Danijel Arnautović, som også er angrepsspillerens bror, fortalte søndag kveld til østerrikske Kurier Sport at Bologna har mottatt et bud fra en «velkjent klubb».

- Det stemmer at det har kommet et bud fra en velkjent klubb. Jeg er i kontakt med Bologna for å se om det kan la seg gjøre, sa han.

FORTID I PREMIER LEAGUE: Marko Arnautovic har spilt i både Stoke og West Ham. Foto: Leonhard Foeger / Reuters
FORTID I PREMIER LEAGUE: Marko Arnautovic har spilt i både Stoke og West Ham. Foto: Leonhard Foeger / Reuters Vis mer

Ifølge overgangsguruen Fabrizio Romano skal et budt på mellom 90 og 100 millioner kroner.

Det faller ikke i god jord for United-fansen. Årsaken er nemlig at det har vært kontroverser rundt østerrikeren. Under en landskamp mellom Østerrike og Nord-Makedonia i fjor, ble feiringen hans anklaget for å være rasistisk. De avviste han selv på sosiale medier.

- Jeg vil understreke én ting veldig klart: Jeg er ingen rasist. Jeg har venner i nesten hvert eneste land, og jeg står for mangfold. Det vet alle som kjenner meg, skrev Arnautovic.

Spissen fikk én kamp utestengelse for verbalt utbrudd.

Både engelske og italienske medier, deriblant The Athletic og Sky Italia, meldte søndag ettermiddag at Arnautović skal være høyinteressant for den engelske storklubben. Erik ten Hag har god kjennskap til østerrikeren fra deres tid sammen i Twente.

Arnautovic har også en lang fortid fra Premier League. Fra 2013 til 2019 scoret 33-åringen 22 og 21 mål for henholdsvis Stoke (2013-2017) og West Ham (2017-2019).

Klubben skal også være i gang med en avtale med Juventus om overgangen av Adrien Rabiot, ifølge den anerkjente The Athletic-journalisten David Ornstein. Midtbanespilleren fra Frankrike har ett år igjen med den italienske klubben.

LINKES TIL UNITED: Juventus-spiller Adrien Rabiot linkes til Manchester United og Erik ten Hag. Foto: Ettore Griffoni / LiveMedia / Shutterstock
LINKES TIL UNITED: Juventus-spiller Adrien Rabiot linkes til Manchester United og Erik ten Hag. Foto: Ettore Griffoni / LiveMedia / Shutterstock Vis mer

- United må bestemme seg for om de prøver å stenge denne foreslåtte signeringen, uavhengig av deres pågående forsøk på å sikre seg Barcelonas Frenkie de Jong, eller vente på å finne ut hvordan jakten ender før de tar en avgjørelse om Rabiot, skriver Ornstein.

Manchester United gikk søndag på et sviende 1-2-tap hjemme mot Brighton i lagets første Premier League-kamp for sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer