Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Har lenge ønsket å spille i Premier League

Fornøyd Carew etter første trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tidligere i dag gjennomførte John Carew sin første trening med Aston Villa.


På den påfølgende pressekonferansen ble han blant annet bedt om å forklare hva som skjedde da han bare nesten gikk fra Valencia til Fulham for 94 millioner kroner i 2002.

- Jeg vet ikke hva som skjedde, det er det vel ingen som riktig vet, og dette er noe vi har lagt bak oss, svarte den norske spissen.

- Stor utfordring

Rett etterpå, fortsatt i 2002, skal Aston Villa ha vært blant klubbene som viste interesse for Carew. Fem år seinere er han omsider på plass i Birmingham, og nå velger han å konsentrere seg om framtida.


- Det viktigste er at jeg er her nå, og jeg er veldig glad for å være her sammen med Martin O\'Neill og Aston Villa, sa han.

Han la samtidig ikke skjul på at han går en stor utfordring i møte.

- Jeg ønsker virkelig å gjøre mitt beste, understreket han.

SMIL! John Carew (t.v.) poserte i dag med Aston Villa-drakta, sammen med manager Martin O\'Neill og klubbens andre spisskjøp, Ashley Young. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS/SCANPIX
SMIL! John Carew (t.v.) poserte i dag med Aston Villa-drakta, sammen med manager Martin O\'Neill og klubbens andre spisskjøp, Ashley Young. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Har ønsket meg til England

Det mest oppsiktsvekkende han uttalte, var at han i lengre tid har ønsket seg til England og Premier League.

- Nå har jeg spilt flere steder i Europa, og Premier League er noe jeg lenge har ønsket å oppleve, forteller 27-åringen.

Angriperen forklarer dette med at Premier League kanskje er den største ligaen i Europa.

- Jeg har vært så heldig å få spille i store ligaer i Europa, og kanskje har jeg ikke spilt i den største ennå, så jeg er veldig glad for å være her, gjentar den norske landslagsspilleren.

image: - Har lenge ønsket å spille i Premier League

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!