Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Har lenket seg fast til port og sultestreiker etter kampfiksing-dom

- De ødelegger livet mitt for noe jeg ikke har gjort, sier Serie B-spiller.

SULTESTREIKER: Emanuele Pesoli (t.v) ble utestengt i tre år for å ha medvirket til kampfiksing. Han nekter for å ha vært involvert, og har nå lenket seg fast til porten til det italienske fotballforbundet i Roma. Foto: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
SULTESTREIKER: Emanuele Pesoli (t.v) ble utestengt i tre år for å ha medvirket til kampfiksing. Han nekter for å ha vært involvert, og har nå lenket seg fast til porten til det italienske fotballforbundet i Roma. Foto: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi Vis mer

(Dagbladet): Emanuele Pesoli ble fredag utestengt fra all fotball i tre år for å ha medvirket til kampfiksing.

Nå har den 31 år gamle forsvareren lenket seg fast til porten foran det italienske fotballforbundets hovedkvarter i Roma som en protest mot dommen. Ikke nok med det, Pesoli har også gått ut i sultestreik.

- Jeg er såret av dommen, og vil gjerne konfrontere de som beskylder meg, sier Pesoli til Gazzetta dello Sport, ifølge Reuters.

Han mener han er blitt uskyldig dømt.

- Det er en sterk protest, men de ødelegger livet mitt for noe jeg ikke har gjort. Jeg kommer til å bli værende her frem til jeg ikke klarer mer, sier Pesoli.

Han spiller nå for Hellas Verona, men spilte forrige sesong for Siena - samme klubb nåværende Jventus-trener Antonio Contes ledet i 2010/2011-sesongen.

Conte ble nylig utestengt i 10 måneder for å ha kjent til to tilfeller av kampfiksing uten å rapportere om det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media