Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Har lovet Tarjei 10 000 kroner om han skyter fullt

Og da vil 26-åringen gi bort pengene.

FYLLER: Emil Hegle Svendsen har lovet lagkamerat Tarjei Bø 10 000 kroner om han skyter fullt under dagens jaktsart. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
FYLLER: Emil Hegle Svendsen har lovet lagkamerat Tarjei Bø 10 000 kroner om han skyter fullt under dagens jaktsart. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

(Dagbladet): I dag går herrene jaktstart i tsjekkiske Nove Mesto.

Der har ikke Norge det beste utgangspunktet, med Johannes Thingnes Bø på startnummer ti.

Bror Tarjei endte helt nede på 59. plass under sprinten i går, etter å ha levert en glimrende ankeretappe da Norge vant mixed-stafetten fredag.

Om det er for å gi ham ekstra motivasjon, er uvisst, men i dag har Emil Hegle Svendsen gitt 26-åringen lovnad om at han skal få 10 000 kroner om han greier å fylle på alle fire skytingene, melder Bø på Twitter.

- gir meg 10 000 kr om eg skyter 20 treff i vinden i dag, skriver Tarjei Bø.

Trolig ser ikke Hegle Svendsen faren ved å sette pengesummen på spill, siden løpet i dag vil bli preget av snøvær og vind.

Uansett, om han fyller eller ikke, så tenker ikke Bø å beholde pengene selv.

- Om eg klarer det trekker eg ut en retweeter som får pengane.., skriver 26-åringen på Twitter - og meldinga er allerede retweeta godt over 600 ganger.

Tiril Eckhoff ble best av de norske på jentenes jakstart. Hun gikk inn til en 20. plass med fire bom.

• Herrenes jaktstart starter kl. 15.