- Har mer på lager

David Beckham har planer om å vise seg fra sin beste side mot Brasil.

Fredagens kvartfinale mellom Brasil og England er kampen alle snakker og skriver om. Oppgjøret er allerede døpt «den lille finalen».

Brasil imponerte ikke voldsomt mot Belgia i går, og England lukter nå VM-gull. Men også England har sine problemer: I dag sto Michael Owen og Paul Scholes over treninga.

- Michael Owen og Paul Scholes får begge behandling for øyeblikket, men vi håper de blir friske nok til å spille. Alle spillerne vil gjerne være klare fredag, sier England-assistent Tord Grip til nyhetsbyrået AP.

Bekham med krampe

Begge måtte forlate banen i åttendedelsfinalen mot Danmark. Også David Beckham hadde litt trøbbel mot slutten av Danmark-kampen.

- Jeg hadde litt problemer med krampe mot Danmark, men det er ikke noe problem nå - jeg er klar til Brasil-kampen, sier Beckham The Sun.

Det er kampen ingen engelskmenn vil gå glipp av.

- Å møte brasilianerne blir fantastisk. Det blir en stor kamp, sier Beckham.

Og England-kapteinen vet det er en vanskelig kamp som venter:

- Roberto Carlos er en av de beste spillerne i verden - og Brasil har noen av dem. Ronaldo er tilbake på sitt beste etter en rekke skadeproblemer. Og så har de Rivaldo - som har et fantastisk talent.

- Kommer mer

Han er glad han har møtt Brasil-stjernene i diverse europacupkamper med Manchester United.

- I og med at jeg har spilt i Europa med Manchester United så har jeg blitt vant til det, sier Beckham.

Selv er han ikke fornøyd med det han har prestert i dette mesterskapet. Nå vil også Beckham vise seg fra sin beste side.

- Jeg tror det vil kommer mer fra meg i dette VM. Det har tatt meg åtte uker å bli frisk etter bruddet i foten og jeg gjør alt jeg kan for å være på topp i disse kampene, sier Beckham.

(Dagbladet.no)

GODT HUMØR:</B> David Beckham og Gareth Southgate på trening i dag. Foto: SCANPIX/REUTERS/Dan Chung