HETESLAG: Alize Cornet fikk det tøft i varmen, og pådro seg heteslag. Foto: Al Bello/Getty Images/AFP/NTB scanpix og faksimile fra Eurosport.fr
HETESLAG: Alize Cornet fikk det tøft i varmen, og pådro seg heteslag. Foto: Al Bello/Getty Images/AFP/NTB scanpix og faksimile fra Eurosport.frVis mer

- Har nettopp vært vitne til en grusom kamp

Heteslag - dehydrering - vepsestikk. Denne tenniskampen hadde det meste.

(Dagbladet): Alize Cornet (23) og Lauren Davis (19) spilte tennis i to timer og 23 minutter i 31 varmegrader. Etter kampen var spillerne så utkjørt at begge ble fraktet bort i rullestol.

- Har nettopp vært vitne til en grusom kamp mellom Davis og Cornet hvor begge forlot banen i rullestol, skriver tidligere verdensener Chris Evert på Twitter.

- Dehydrering, hypoglykemi, heteslag. Jeg gikk gjennom alt, skriver franske Alize Cornet på sin Twitter-profil.

Som om ikke det var nok så ble Lauren Davis, ranket som nummer 81 i verden, også stukket av en veps under kampen. Det hjalp ikke for amerikaneren som til slutt måtte gi tapt.

AU! Lauren Davis ble stukket av en veps. Foto:  Al Bello/Getty Images/AFP/NTB scanpix
AU! Lauren Davis ble stukket av en veps. Foto: Al Bello/Getty Images/AFP/NTB scanpix Vis mer

- Vi var begge slitne på slutten. Hun holdt på ballen bedre enn meg, sier Davis ifølge tennisgrandstand.com

Alize Cornet, som er nummer 36 på verdensrankingen, ble til slutt kronet som vinner av kampen i Sony Open. Kampen endte med sifrene 2-6. 6-3 og 6-2.

PS: Selv om kampen varte lenge, kan den likevel ikke sammenliknes med tidenes lengste tenniskamp, som varte i over 11 timer.