Har Neymar signert for... Limerick? Nei, da, det er bare en «lookalike»

Men vil likevel score to mål per kamp, da.

SJOKKOVERGANG?: Ifølge Irish Mirror trodde hele verden et øyeblikk at irske Limerick (!) hadde signert Neymar (til høyre). Men neida, gutten til høyre på bildet er 16 år gamle Barry Cotter. Foto: Limerick FC/EPA
SJOKKOVERGANG?: Ifølge Irish Mirror trodde hele verden et øyeblikk at irske Limerick (!) hadde signert Neymar (til høyre). Men neida, gutten til høyre på bildet er 16 år gamle Barry Cotter. Foto: Limerick FC/EPAVis mer

(Dagbladet): Ved første øyekast er det en overgang som får en til å sperre opp øynene.

Har virkelig den irske toppdivisjonsklubben Limerick punget ut Neymars utkjøpsklausul på svimlende 1,8 milliarder?

Nei, da, de har ikke det. De har bare kjøpt en spiller som er veldig lik. For hadde de signert den brasilianske 23-åringen, ville det kunne omtales som tidenes overgangssjokk.

I går signerte nemlig den irske toppklubben Barry Cotter (16) - som unektelig ligner Neymar i utseende. Men Cotter har også mål om å score minst like mange mål som sin «lookalike» i Barcelona:

- Jeg håper vi klarer en topp tre-plassering, og når det gjelder mål ser jeg mot å score minst ett eller to mål i hver kamp ut sesongen, sier han til klubbens hjemmesider.

Ifølge Irish Mirror er likheten såpass stor at «verden et øyeblikk trodde Limerick hadde signert Neymar». Om ikke hele verden gikk rett i fella, er det indikasjoner på sosiale medier at det iallfall var et par som faktisk trodde det var brasilianeren.

Til tross for å være en del av verdens giftigste angrepstrio, har Neymar vært koblet til en overgang vekk fra Barcelona denne sommeren. Manchester United skal være et aktuelt stoppested neste sesong.