Har pappa-planen klar

Filip Ingebrigtsen (26) og kona Astrid Mangen Ingebrigtsen blir foreldre i mars, og tidspunktet kunne knapt vært bedre med tanke på friidrettssesongen.

BLIR FORELDRE: Filip Ingebrigtsen og Astrid Mangen Ingebrigtsen blir snart foreldre. Her under NM på Hamar sist august. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.
BLIR FORELDRE: Filip Ingebrigtsen og Astrid Mangen Ingebrigtsen blir snart foreldre. Her under NM på Hamar sist august. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er bra timing, selv om det aldri passer å få barn når du er toppidrettsutøver. Jeg håper at ungen kommer på termin. Da får jeg noen fine uker hjemme før jeg drar over til USA og treningsleir i Flagstaff, sier Filip Ingebrigtsen til NTB.

Samtalen med Ingebrigtsen fant sted i midten av desember, og 26-åringen fortalte villig om det store som skal skje om en måneds tid.

Da blir han og kona foreldre for første gang.

- Jeg håper og tror at jeg skal få gjøre det jeg har planlagt, selv om jeg skal bli pappa. Vi får ta en evaluering på hva som fungerer og ikke etter hvert. Det vet vi ikke helt ennå. De første månedene er det uansett ikke mye jeg kan bidra med utover å være en støtte for det praktiske, mener Ingebrigtsen.

Til TV 2 forteller Ingebrigtsen at han har vært klar for papparollen siden han var i tiårsalderen.

- Vi har bidratt mye hjemme. Det har vært en del av oppdragelsen vår at vi skal ta vår del av ansvaret når de (foreldrene) er på jobb, og de gjør andre ting. Det har vært en veldig naturlig del av oppveksten vår. Så at det har vært unger til stede har vært en naturlig del av hverdagen både for dem og for oss, sa han til kanalen i forbindelse med 1500-meteren innendørs i Düsseldorf tirsdag kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer