- Har perfekt Haaland-pakke

Alle øyne vil være rettet mot Erling Braut Haaland tirsdag kveld.

ETTERTRAKTET: "Hele" Europa er på jakt etter Erling Braut Haaland. Video: Nent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Spekulasjonene og ryktene rundt 20-åringen fra Bryne vil ingen ende ta, og inn mot sluttspillsrundene i Champions League er Borussia Dortmund-spillerens navn på alles lepper.

Ryktene rundt Manchester United og Real Madrid har pågått over lengre tid, men ifølge engelsk presse skal også Uniteds himmelblå rivaler ha øremerket seg Haaland.

Manchester City skal nemlig anse Haaland som en potensiell forsterkning inn mot 2021/2022-sesongen.

Agenten

Det er den anerkjente journalist David Ornstein, som skriver for nettstedet The Athletic, som melder at City følger tett med på utviklingen rundt Haaland.

City skal nemlig anse at det blir for dyrt å prise unna Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain denne sommeren, og at løsningen kan bli den storvokste nordmannen.

Situasjonen rundt kontrakten til Sergio Agüero, som kan forlate City gratis ved sesongslutt, fremheves også som en faktor i hvorfor de himmelblås interesse har blusset opp den siste tiden.

Et påtenkt hinder skal også ha vært Haalands relasjon til superagenten Mino Raiola:

- Man har notert seg at Haalands agent, Mino Raiola, kan gjøre en overgang utfordrende. Raiola har en vrien fortid med Manchester City, men det skal uansett være Alfie Haaland, Erling Braut Haalands far, som anses som hovedagenten, skriver Ornstein i sin artikkel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer