- Har problemer med å spille bra med GP som trener

Kjelling snakker ut.

- Vi har hatt mange og tøffe konflikter på banen, sier Kristian Kjelling om forholdet til landslagstrener Gunnar Pettersen.

Kjelling slapp tidligere i uken nyheten om at han skulle gi seg på landslaget, men lørdag kunne Pettersen fortelle at proffen likevel fortsetter. Nå letter Kjelling på sløret og forteller om det trøblete forholdet til treneren.

- Vi har hatt mange og tøffe konflikter på banen. Jeg har problemer med å spille bra med ham som trener, og han har vel følt at det har vært vanskelig å få til bra spill med meg som spiller, sier Kjelling til NRK.

Etter EM i Norge i januar snakket han ikke med Pettersen før sistnevnte kom på besøk i Spania denne uken.

- Rett etter EM kokte det såpass mye for min del at det var greit å la det ligge før vi snakket. Jeg føler at jeg fikk for lite spilletid. Jeg kom aldri inn i mesterskapet, sier Kjelling, som understreker at han har et godt forhold til treneren privat, bare ikke på banen.

Spania-proffen sier også at han har lyst til å fortsette på landslaget. Han skal opereres etter sesongslutt i Spania, og vil være klar for spill med flagget på brystet i oktober.

(NTB)

IKKE BARE FRYD OG GAMMEN: Kristian Kjelling innrømmer at han og Gunnar Pettersen har hatt mange og tøffe konflikter på banen. Foto: SCANPIX
IKKE BARE FRYD OG GAMMEN: Kristian Kjelling innrømmer at han og Gunnar Pettersen har hatt mange og tøffe konflikter på banen. Foto: SCANPIX Vis mer