PÅ KANT MED HVERANDRE?:  Flere reagerte på Louis van Gaals feiring av vinnermålet mot Newcastle. Den engelske avisen The Telegraph spekulerer i at Ryan Giggs nå har mistet tålmodigheten med United-manageren. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix.
PÅ KANT MED HVERANDRE?: Flere reagerte på Louis van Gaals feiring av vinnermålet mot Newcastle. Den engelske avisen The Telegraph spekulerer i at Ryan Giggs nå har mistet tålmodigheten med United-manageren. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix.Vis mer

Har Ryan Giggs mistet tålmodigheten med van Gaal?

- Forholdet vårt er bra, sier nederlenderen.

(Dagbladet): Manchester United-fansen kunne legge seg under dyna med et smil om munnen, etter Ashley Youngs sene vinnermål mot Newcastle onsdag.

Seieren sørger for at United fortsatt har heng i medaljekampen og ligger an til å spille Champions League kommende sesong.

Manager Louis van Gaal var tydelig med fornøyd med sine taktiske vurderinger onsdag kveld. Da Ashley Young scoret minuttet før slutt etter en tabbe av Tim Krul, tok Van Gaal tak i Ryan Giggs' kinn og kom med en gest som indikerte «jeg sa vi ville score».

- Alt er bra Assistent Giggs var tydelig ikke fornøyd og svarte med et steinansikt, mens resten av United-benken feiret scoringen.

Den engelske avisene The Tlegraph spekulerer nå i at Giggs har mistet tålmodigheten med van Gaal. Waliseren som på tampen i fjor ledet de røde djevlene etter at David Moyes fikk sparken, har denne sesongen vært van Gaals assistent.

- Det var som om Giggs tenkte, «bra, men du slapp unna igjen», skriver avisen.

Van Gaal fikk flere spørsmål om forholdet til Giggs etter midtukeseieren. Noe han ikke var fornøyd med. Etter først å ha svart sarkastisk, slo han fast at ingenting er galt med forholdet deres.

- Alle kan se at vi har et godt forhold. Vi jobber hardt sammen, ikke bare Ryan Giggs, men hele støtteapparatet og spillerne.

Kritisert Selv om van Gaal har åtte måneder i jobben som United-manager, har han til gode å finne et lag som fungerer godt sammen.

Nederlenderen har prøvd flere forskjellige formasjoner, men spillerne har slitt med å skape gode relasjoner og laget skaper lite framover. Paul Scholes, som spilte en årrekke sammen med Giggs er blant de som har kommet med kritikk i retning nederlenderen.

Van Gaal uttalte forrige måned at han ønsket å spille angrepsbasert fotball, uten risikable pasninger. En stil som er stikk i strid med Giggs fotballfilosofi.

Mandag spiller United FA Cup-kvartfinale mot Arsenal.