Har ryktet til Yaya Toure blitt så svertet at han er ferdig på toppnivå?

Guardiola solgte ham sist han hadde kontrollen.

I RAMPELYSET:  Yaya Toures har vært en av Premier Leagues beste spillere de siste seks årene. Likevel har skapte mange overskrifter for hva som har skjedd utenfor banen. Foto: Reuters / Andrew Yates / NTB Scanpix.
I RAMPELYSET: Yaya Toures har vært en av Premier Leagues beste spillere de siste seks årene. Likevel har skapte mange overskrifter for hva som har skjedd utenfor banen. Foto: Reuters / Andrew Yates / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Manchester City stjal alle overskrifter på Deadline Day da de annonserte at Pep Guardiola tar over for Manuel Pellegrini etter inneværende sesong.

Spanjolens ankomst på balløya er kjærkommen, og stortreneren bringer med seg noe ligaen trenger. Guardiolas ankomst blir sett på som en god nyhet de fleste steder. Bortsett fra Old Trafford og Dimitri Seluk.

Frittalende agent Seluk er Toures agent, og han trengte ikke bli spurt to ganger før han uttrykte bekymring for sin klients framtid på Etihad. Den nåværende Bayern-manageren var Barcelona-manager da klubben solgte Toure i 2010. Seks år senere virker det å være som et åpent sår for Seluk.

Seluk fortalte denne uka at Toure trolig vil forsvinne til sommeren, og benyttet anledning til å jekke ned Guardiola. Han er en agent som elsker å prate. Journalister blir ringt, intervjuer blir gitt. Klienten er knyttet til Manchester City, men Seluk er hele tiden på jakt etter den beste avtalen.

Ingen spillere har vært viktigere for Manchester City enn Yaya Toure etter at Sjeik Mansour kom med sine oljepenger. Og som alle med et snev av en agent i seg ville gjort, prater han opp verdien av sin klient.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer