Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Har sett utøvere ha sex på plener og mellom bygninger

Amerikanske OL-profiler letter på sløret om livet i deltakerlandsbyen.

HER BOR DE: Her skal over 10 000 OL-utøverne bo under OL. Foto: AP Photo / Jae Hong / NTB Scanpix
HER BOR DE: Her skal over 10 000 OL-utøverne bo under OL. Foto: AP Photo / Jae Hong / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er 11 dager til OL i London begynner. I de neste dagene vil deltakerlandsbyen i Stratford bli fylt av stadig flere OL-utøvere.

Totalt skal det bo over 10 000 utøvere i bydelen som er omringet av elektriske gjerder og flere hundre bevæpnede vakter. Innenfor gjerdene og vaktene er det caféer, frisører, spillehaller, diskoteker og kinoer.

Her skal utøverne lade opp til det de har trent for i flere år, men ifølge amerikanske OL-profiler er det ikke bare forberedelse til konkurranser som foregår i landsbyen. Til ESPNs magasin «Body Issue» avslører flere amerikanske OL-profiler pikante detaljer om livet bak gjerdene.

- Det er mye utøversex under OL, sier USAs landslagskeeper Hope Solo.

- Jeg har sett utøvere ha sex under åpen himmel, på plener og mellom bygninger. Folk mister litt hemninger, fortsetter landslagskeeperen.

Fyllefest I boken «The Secret Olympian» skriver en tidligere britisk utøver om det utsvevende livet i deltakerlandsbyen.

AVSLØRER: Keeper for det amerikanske kvinnelandslaget, Hope Solo, kommer med oppsiktsvekkende avsløringer om livet i deltakerlandsbyen under OL. Foto: AFP Photo / Nicholas KAMM
AVSLØRER: Keeper for det amerikanske kvinnelandslaget, Hope Solo, kommer med oppsiktsvekkende avsløringer om livet i deltakerlandsbyen under OL. Foto: AFP Photo / Nicholas KAMM Vis mer

- Uansett hva slags type du vil ha, finner du det i deltakerlandsbyen. De fremste fysiske eksemplene på jorden er samlet der. Etter å ha fullført konkurransen trenger utøverne noe annet å gjøre for å brenne av seg grenseløs energi. De blir som fullblodshester som ikke har løpt på en stund, skriver han ifølge New York Post.

Han forteller også at utøvere smugler med seg alkohol og marihuana inn i byen, noe som egentlig er ulovlig.

Avisen har snakket med en tidligere kvinnelig utøver.

- Når jeg er der er jeg enten så fokusert at jeg ikke tenker på noe annet enn å prestere, eller så fester jeg rævva av meg, sier kvinnen som vil være anonym.

Over 100 000 kondomer Det har til nå blitt bestilt over 100 000 kondomer til deltakerbyen i London. Til Sydney-OL i år 2000 ble det bestilt 70 000, men og arrangørene måtte bestille 20 000 til.

- Atleter er ekstreme mennesker. Når de trener blir de utelukkende fokusert på det. Når de skal nyte alkohol blir det ikke en drink, men 20. Med en engangsopplevelse så stor som OL vil en ha så mange gode minner som mulig, enten det gjelder sex, festing eller prestasjoner på arenaen, sier Hope Solo.

GLEDER SEG: Den amerikanske svømmeren Ryan Lochte hadde kjæreste under OL i Beijing. - Det var en stor feil. Nå er jeg singel, så London burde bli bra, sier han. Foto: REUTERS/Jeff Haynes
GLEDER SEG: Den amerikanske svømmeren Ryan Lochte hadde kjæreste under OL i Beijing. - Det var en stor feil. Nå er jeg singel, så London burde bli bra, sier han. Foto: REUTERS/Jeff Haynes Vis mer

- Forrige gang jeg var med i OL hadde jeg kjæreste. Det var en stor feil, sier den amerikanske svømmeren Ryan Lochte og fortsetter:

- Nå er jeg singel, så London burde bli bra. Jeg gleder meg, sier han.

400-meter-løper LeShawn Merritt, gleder seg også.

- Jeg var for «låst» i Beijing. Denne gangen, etter at jeg har gjort meg ferdig på banen, skal jeg sørge for at London husker meg, sier Merritt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media