Ian Wright om Manchester United:

Har sluttet å tvile på Solskjær

Ole Gunnar Solskjærs jobb har lenge vært et hett diskusjonstema. BBCs fotballekspert Ian Wright innrømmer nå at det ikke lenger er noen grunn til å sette spørsmålstegn til jobben Solskjær gjør i Manchester United.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær smilte bredt sammen med spillerne sine etter seieren over Liverpool søndag. Foto: NTB
FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær smilte bredt sammen med spillerne sine etter seieren over Liverpool søndag. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Første delen av sesongen ble preget av et pinlig hjemmetap mot Tottenham, og at laget måtte takke for seg etter gruppespillet i Champions League.

Manchester United har spilt 13 kamper siden tapet bort RB Leipzig som forseglet den skuffende Champions League-skjebnen.

På de kampene har det blitt et knepent tap mot Manchester City i Ligacupen, tre uavgjort, og resten seire.

Det har ført til at laget nå leder Premier League, to poeng foran Manchester City, som har én kamp mindre spilt. Søndag slo de regjerende Premier League-mester Liverpool ut av FA-cupen, i en kamp de var klart best.

SPARKEN: I dette eksklusive Dagbladet-intervjuet, hevder Ole Gunnar Solskjær at han aldri har fryktet for å få sparken i Manchester United. Video: Særsland / Filtvedt. Vis mer

- Ryggrad

Det imponerer BBC-ekspert Ian Wright.

- Jeg er en av de som har tvilt på Solskjær tidligere, men måten de har svart på er fantastisk. Han har håndtert enkeltspillere veldig bra. Det er som et godt, gammelt Manchester United-lag med måten de angriper på. Han har opparbeidet en god ryggrad i laget, roser den tidligere Arsenal-storscoreren i BBCs sending.

Mot Liverpool søndag valgte Solskjær å benke sin store stjerne Bruno Fernandes, noe han etter kampen røpte at portugiseren ble rasende over.

- Han var ikke veldig fornøyd med å ikke skulle starte denne kampen, så han ble igjen i 45 minutter på treningsbanen og trente frispark i går, det ga resultater, avslørte en fornøyd Solskjær i et intervju vist på Viasport.

SIER FRA: Ole Gunnar Solskjær forstår godt at det skrives om ham, men gir tydelig beskjed dersom det står ting i avisene som ikke stemmer. Vis mer

- Får ut det beste

En spiller Solskjær også roste etter Liverpool-seieren var Luke Shaw. Etter en svak start på sesongen har venstrebacken blomstret de siste månedene.

- Shaw er i formidabel form, og en av de beste engelske venstrebackene i øyeblikket. Nok et eksempel på Solskjærs evne til å få det beste ut av spillerne sine, skriver tidligere Manchester United-spiller Danny Higginbotham.

Onsdag venter hjemmekamp mot bunnlaget Sheffield United for Solskjærs mannskap, før det blir nok en tøff bortekamp mot formlaget Arsenal kommende helg.

I FA-cupen venter David Moyes' West Ham på Old Trafford i 5. runde, som følge av triumfen mot Liverpool søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer