ATTRAKTIV DUO:  Martin Ødegaard kom inn for Cristiano Ronaldo i kampen mot Getafe 23. mai. I august blir begge å se på Ullevaal. Foto: NTB Scanpix
ATTRAKTIV DUO: Martin Ødegaard kom inn for Cristiano Ronaldo i kampen mot Getafe 23. mai. I august blir begge å se på Ullevaal. Foto: NTB ScanpixVis mer

Har solgt 16 000 billetter til kampen mellom Vålerenga og Real

- Overraskende bra.

(Dagbladet): Søndag 9. august tar Vålerenga imot Real Madrid til treningskamp på Ullevaal. Da billettene ble lagt ut for salg i morges, sto folk i kø. Tirsdag formiddag var 16 000 av rundt 26 500 billetter revet bort.

- Det har gått overraskende bra. Folk kommer for å se stjernene i Real Madrid, og kanskje helst Martin Ødegaard og Cristiano Ronaldo. Vi håper på et salg på 18 000-19 000 billetter i løpet av dagen, sier Frode Veie, sjef for Vålerenga-sjappa og billettansvarlig.

En billett på kortsida koster 495 kroner. På langsida må du ut med 995 kroner. I tillegg kommer gebyr på 30-40 kroner, så det koster å se aktører fra fotballens øverste hylle i aksjon. Men folk har åpenbart ikke latt seg skremme.

- Vi har hatt kø i sjappa. Og det samme har det vært på nettet, opplyser Veie.

Vålerenga har tidligere hatt besøk av Barcelona, Manchester United og Liverpool. Spesielt i de to sistnevnte tilfellene har billettsalget fått drahjelp av norske supporterklubber.

Men med tanke på at vi ennå ikke har bikket over i juli, tyder alt på at Ullevaal fylles til randen.

På forhånd ble det sagt at Vålerenga ville gå i balanse med et billettsalg på 18 000-20 000 billetter. Sånn sett ligger kampen an til å gå med et pent overskudd.

Anslag går ut på at det koster 12-15 millioner kroner å få Real Madrid til Ullevaal.